Druge žene koje optužuju Drakea da je otac njihovih beba zakomplicirale su slučaj Sophie Brussaux

Sadržaj:

Druge žene koje optužuju Drakea da je otac njihovih beba zakomplicirale su slučaj Sophie Brussaux
Druge žene koje optužuju Drakea da je otac njihovih beba zakomplicirale su slučaj Sophie Brussaux
Anonim

Aubrey Graham možda je započeo kao srednjoškolski lik na Degrassiju, ali ovih je dana Drake globalna rap senzacija i ima ogromne obožavatelje.

Nažalost, to također znači da ima svoj dio opsesivnih obožavatelja, pa čak i uhoditelja protiv kojeg je morao dobiti zabranu prilaska. Očito je da su većina Drakeovih najstrastvenijih obožavatelja žene, a mnoge od njih sugerirale su da je Drake otac njihovih beba (ako te bebe uopće postoje).

Javnost sada zna da je Drake postao otac jednog djeteta s nekim s kim se navodno samo kratko povezivao. Ali u vrijeme kada je optužba Sophie Brussaux izašla u javnost, malo joj je vjerovalo - uglavnom zato što je mnoštvo drugih žena u isto vrijeme razbacivalo slične optužbe.

Drake i tadašnja zvijezda filmova za odrasle Sophie zapravo nikad nisu bili 'zajedno'

Kada je Sophie Brussaux, tada označena kao filmska zvijezda za odrasle prije nego što su dati bilo koji drugi deskriptori, prvi put ustvrdila da je Drake otac njezina djeteta, on nije imao puno za reći. Njegov predstavnik je, međutim, uspio.

Mirror je izvijestio da je Drakeov predstavnik javno odgovorio na Brussauxove tvrdnje rekavši: "Ova žena ima vrlo upitnu prošlost. Priznala je da ima višestruke veze. Shvaćamo da bi mogla imati problema s ulaskom u Sjedinjene Države."

Štoviše, predstavnik je citiran da je rekao: "Ona je jedna od mnogih žena koje tvrde da su zbog njega ostale trudne." Drake će kasnije repati o tome kako je sreo Sophie samo dva puta do trenutka kada je vijest o njihovom sinu izašla u javnost.

Od tada se pojačao, ali je, misle mnogi obožavatelji, razumljivo nevoljko vjerovati njezinoj priči bez dokaza.

Mnoge su žene optuživale Drakea da je otac njihovih beba

Druge žene koje je Drakeov predstavnik spomenuo očito su otežale stvari Sophie Brussaux kada je nakon susreta s Drakeom shvatila da je trudna.

Na primjer, 2017., žena poznata kao Layla Lace, identificirana kao bivša striptizeta, tvrdila je da ju je Drake ne samo napao, već je i postao otac njezinog djeteta.

Međutim, slučaj je otišao na sud jer je Drake podnio tužbu za, između ostalog, klevetu i iznudu. Rolling Stone je kasnije izvijestio da je slučaj riješen; a ako je bilo bebe (navodno nije bilo), nije bilo Drakeovo.

Usred te drame, publikacije su vodile s naslovima poput "Još jedna žena tvrdi da ju je Drake napucao" i sugerirale da je Sophie Brussaux bila intimna s drugim "poznatim reperom" (kasnije navodno A$AP Rocky) diljem svijeta. u isto vrijeme kada je upoznala Drakea.

Jasno je da se javno suđenje Sophienom liku dogodilo dok je Drake tražio test očinstva, za koji je reper kasnije priznao da nije bio dobar početak očinstva.

Drake je čekao test očinstva prije nego što je javno priznao Adonisa

Iako je sada brižan otac svom ljupkom sinu, Drakea su javno prozivali zbog svoje nevoljkosti da isprva prizna svog sina.

Kolega reper nagovijestio je vijest u pjesmi, ali Drake je naručio tri različita testa očinstva prije nego što je izašao u javnost s viješću da je Adonis doista njegov.

Obožavatelji su dobro primili vijest, općenito, ali čini se da je Drakeu bilo neugodno zbog otkrića. Uostalom, Sophie je u to vrijeme bila filmska zvijezda za odrasle, iako se čini da sada zarađuje za život kao umjetnica dok odgaja svog malog dječaka.

U dobi od četiri godine, Adonis je već stvarao vlastita umjetnička remek-djela zajedno sa svojom mamom. Također se pojavio na pozornici sa svojim tatom.

Čini se da su unatoč teškom početku Drake i majka njegove bebe konačno pronašli mjesto međusobnog poštovanja i učinkovitog zajedničkog roditeljstva.

I, do sada, Drake nije poželio nijedno drugo dijete na svijet.

Preporučeni: