Jennifer Lopez jednom je posramila Bena Afflecka zbog njegove navike u kasinu

Jennifer Lopez jednom je posramila Bena Afflecka zbog njegove navike u kasinu
Jennifer Lopez jednom je posramila Bena Afflecka zbog njegove navike u kasinu
Anonim

Sjećate li se kada su Jennifer Lopez i Ben Affleck bili stvar? Čini se da je to tako davno, pogotovo jer je Ben već bio oženjen i razveden od Jennifer Garner. Također je jednom bio izbačen iz kasina dok je bio u braku s Jen G.

Ali neke se stvari nisu mnogo promijenile za Bena, pa je zanimljivo čuti o vremenu kada ga je J. Lo potpuno osramotila u kockarnici zbog njegove potpuno povezane navike.

Ljubitelji slavnih uvijek su rado dijelili svoje priče o susretima sa svojim omiljenim zvijezdama u stvarnom životu. Ponekad je to ostvarenje sna, a ponekad je to pomalo provjera stvarnosti.

Za obožavatelje koji su podijelili svoje priče putem Reddita, bilo je ovo drugo. Pa, barem u smislu promatranja slavnih, ako ne i interakcije s njima.

Evo što se dogodilo: davno su Jennifer Lopez i Ben Affleck bili zajedno i odmarali se u kasinu. Jedan Redditor, koji kaže da je njihov tata u to vrijeme radio u navedenom kasinu, tvrdi da je J. Lo bila apsolutno grozna dok je bila u Benovom društvu.

Dakle, svi znaju da Ben voli kockati, pa čak ponekad i brojati karte. Redditorov otac kaže da je Affleck davao dobre napojnice i da je "uvijek bio super fin". Dakle, iako je prije bio izbačen sa stola u kockarnici, većina osoblja ga je jako voljela, osim njegove zvjezdane moći i čega sve ne.

Ali kad je Jennifer odlučila da je vrijeme da Ben prestane s igranjem crapsa kako bi mogli doći do sljedećeg angažmana, tada je uslijedila neugodnost. Priča kaže da je Ben ustao da ode, bacivši žeton od 5 tisuća dolara djelitelju za njegovim craps stolom. Ali J. Lo to očito nije odobrila.

Insajder tvrdi da je Jennifer uzela čip natrag. Affleck je očito bio užasnut, kako je Redditor objasnio, "izraz posramljenosti na Benovu licu bio je užasan."

Onda su on i J. Lo otišli u oblaku srama, i to je bilo to. Sve do, Ben se vratio nekoliko sati kasnije i ostavio napojnicu od impresivnih 20 tisuća dolara. Kad bi barem svaki put kad bi slavna osoba nekoga uvrijedila, ostavila toliku napojnicu!

Ono što je ovdje zanimljivo je da obožavatelji kažu da je Jennifer Lopez apsolutno najgora -- ili barem, vratila se kad je hodala s Benom. Priča se da se zapravo nikada nije promijenila, jer drugi komentatori na istoj temi na Redditu ponavljaju osjećaje djeteta djelitelja kasina.

Zapravo, jedan obožavatelj kaže da je njihova ljubav prema J. Lo umrla onog dana kada je odbila potpisati njihovu bilježnicu tijekom iskustva prolaza iza pozornice; J. Lo "izgledala je kao da je upravo vidjela psa kako je povratio, a zatim ga pojela, nije rekla ništa, a onda je samo otišla." Možete osjetiti jezu na tom.

Dobra vijest je da Ben već godinama može slobodno uživati u svojoj navici kockanja bez drame J. Lo, čak i ako se ne zna gdje se nalazi ta prskalica koju je dao Jen.

Preporučeni: