Zašto se John Mulaney možda više nikada neće oženiti

Sadržaj:

Zašto se John Mulaney možda više nikada neće oženiti
Zašto se John Mulaney možda više nikada neće oženiti
Anonim

Obožavatelji su bili šokirani kada su saznali da su John Mulaney i Olivia Munn počeli izlaziti nekoliko mjeseci 2021. Bilo je tužno čuti da se John i Anna Marie Tendler razvode, a onda je vijest o ljubavnoj priči Johna i Olivije odjeknula u javnost, zakomplicirati cijelu situaciju. Nije moguće vidjeti svog bivšeg kako izlazi s drugom osobom tako brzo nakon prekida s tobom i ne osjećati ništa, zar ne? Što ako je ta osoba poznata glumica koja dobiva mnogo medijske pozornosti jer je sada trudna (ili je upravo rodila)?

Iako je ljubavna priča Johna i Olivije krenula naprijed, čini se da nisu razgovarali o braku, barem ne u intervjuima. Obožavatelji se definitivno pitaju hoće li komičar prošetati do oltara po drugi put. Hoće li se John Mulaney ikada više oženiti? Pogledajmo.

Što je John Mulaney rekao o braku?

Obožavatelji godinama prate komičarsku karijeru Johna Mulaneyja, od njegovog vođenja emisije Saturday Night Live 2018. do njegovih raznih Netflixovih specijaliteta.

Budući da su John Mulaney i Annamarie Tendler bili u braku šest godina, obožavatelji mogu očekivati da će se on i Olivia Munn uskoro vjenčati. Uostalom, budući da je već jednom bio oženjen, to bi značilo da bi mu odgovaralo da se oženi drugi put. Ali naravno, obožavatelji ne znaju što će se dogoditi jer John i Olivia nisu rekli ništa o ovoj temi.

John Mulaney je govorio o Annamarie Tendler u svom Netflixovom specijalu The Comeback Kid. Prema Nicki Swift, "Volim reći 'moja žena'. Zvuči tako odraslo. 'To je moja žena.' Sjajno, zvučiš kao osoba. Rekao sam to i prije nego što smo se vjenčali. Biti u braku je tako lijepo. Nikada nisam znao da bi te veze trebale učiniti da se osjećaš bolje u vezi sebe. To zapravo nije šala, to je samo slatka stvar koju volim reći."

Na temelju te izjave, fanovi su mogli pretpostaviti da bi se John Mulaney želio oženiti drugi put. No obožavatelji bi također mogli reći da bi on i Olivia možda željeli ostati nevjenčani, ali u ozbiljnoj vezi, budući da se razvodi.

Koliko dugo su John Mulaney i Olivia Munn bili u vezi?

Iako su John Mulaney i Olivia Munn u ozbiljnoj vezi, nisu zaručeni i nijedan nije razgovarao s novinarima o zarukama ili vjenčanju.

Olivia Munn govorila je o ljudima koji žele znati kada su se točno počeli viđati.

Obožavatelji su znatiželjni o detaljima veze Olivije Munn i Johna Mulaneyja, a kako je izvijestila Page Six, Olivia je rekla da ne bi išla u detalje.

Izvor je za Page Six objasnio da ljudi vjeruju da je John već viđao Oliviju dok je još bio u braku. Izvor je rekao: “Mislim da nije slučajnost da je John objavio vijest o Olivijinoj trudnoći na način na koji je to učinio u smislu davanja kronologije svojih posljednjih nekoliko mjeseci - kada se iselio iz svoje kuće, kako je to bilo proljeće kada se zaljubio u Oliviju. Čini mi se da se jako trudi osporiti ideju da je varao.”

Olivia je rekla: “Iz bilo kojeg razloga, lakše je okriviti mene. Jedini način da pobijedim, za mene, je povući se i uopće ne igrati igru."

Što je John Mulaney rekao o tome da postane tata

Zanimljivo je primijetiti da prije romantične veze s Olivijom Munn, John Mulaney nije bio zainteresiran za djecu.

Prema Entertainment Weeklyju, govorio je o svojoj emisiji John Mulaney & The Sack Lunch Bunch koja je imala ciljanu publiku male djece. John je objasnio zašto nije zainteresiran biti tata.

John je rekao: “Jedna od mojih teorija je da djeca misle da su starija nego što su ikada bila. Vjeruju da su odrasli. Razgovarao bih s njima, a oni bi mi rekli ‘Zašto ne želiš djecu?’ Ja bih rekao ‘Oni su super, ali ja volim to što radim. I volim svoju ženu i provodim toliko vremena s njom i imamo stvarno sretan život. Putujem, bavim se stand-upom i naš je odnos tako divan. To je nešto što ne bih želio promijeniti.”

Iako je John Mulaney za EW rekao da je zadovoljan svojim životom s Annom Marie Tendler onakvim kakav jest, obožavatelji znaju da je napravio veliku promjenu podnošenjem zahtjeva za razvod i započinjanjem veze s Olivijom Munn, i sada je prvi put postao otac. Ako se John Mulaney i Olivia Munn vjenčaju, obožavatelji će to sigurno gledati.

Preporučeni: