Obožavatelji se već pitaju hoće li Ben Affleck pratiti Jennifer Lopez na Met Gala

Obožavatelji se već pitaju hoće li Ben Affleck pratiti Jennifer Lopez na Met Gala
Obožavatelji se već pitaju hoće li Ben Affleck pratiti Jennifer Lopez na Met Gala
Anonim

Jennifer Lopez navodno "planira" prisustvovati ovogodišnjoj Met Gali 13. rujna, a već se šuška da će 52-godišnjakinja imati svog ponovnog ljepotana Bena Afflecka pridruži joj se na događaju punom zvijezda.

J Lo godinama je redovita na godišnjoj priredbi Voguea, a prvi je poziv dobila 2004. godine, kada je zadivila u prekrasnom Dolce and Gabbana kompletu. Od tada je hitmejker "Booty" prisustvovao na više od sedam takvih događaja sve do 2019. prije nego što je prošlogodišnji događaj povučen zbog pandemije koronavirusa.

Sada kada se ponovno spojila s Affleckom, s kojim se navodno ponovno viđa od svibnja, izvori kažu za Page Six da se mnogo nagađa hoće li njihovo prvo veće pojavljivanje u Hollywoodu kao duo biti na gala večeri.

Par je nedavno uživao u jednotjednom putovanju Europom, gdje je Lopez navodno isprobala "određeni broj skupih komada" dok je kupovala nakit u Capriju u Italiji, što ukazuje na to da su tek ponovno zajedno za nekoliko mjeseci njihova se romansa relativno brzo zahuktava.

Obožavatelji će se prisjetiti kako je, samo dvije godine nakon početka njihove veze, oskarovac raskinuo vezu s J. Lo početkom 2004. nakon što se ohladio i priznao da je bio preplavljen interesom medija za njegovo privatno život.

U intervjuu za britansku televizijsku emisiju Live iz 2008., Affleck je prvi put u četiri godine govorio o razvodu, tvrdeći da je zaljubljivanje u njegovu tada bivšu zaručnicu bila "pogreška", i da je pažnja koju su dobivali tijekom tog razdoblja definitivno pridonijela prekidu.

"Mislim da smo Jen i ja pogriješili što smo se zaljubili; bili smo uzbuđeni i možda previše pristupačni", rekao je. "Mislim da nitko od nas nije predvidio stupanj do kojeg će poprimiti vlastiti svijet."

Lopez je kasnije podijelila svoja razmišljanja tijekom pojavljivanja u The Jess Cagle Interview 2016., spominjući da su ona i Affleck bili pomalo zatečeni publicitetom koji je došao s njihovom romansom i da se o tome neprestano piše u tabloidima bez prestanka. veliki pritisak na njih.

"Nismo pokušali uspostaviti odnos s javnošću", rekla je. "Samo smo se našli zajedno na rađanju tabloida, i bilo je kao, 'O moj Bože.' Bio je to samo veliki pritisak… Mislim da je drugačije vrijeme, tko zna što se moglo dogoditi, ali tu je bila iskrena ljubav."

No, bez obzira na njihovu prošlost, ako Lopez planira prisustvovati Met Gali s Affleckom, oboje će se morati cijepiti prije nego što rezerviraju svoja mjesta jer je glasnogovornik događaja već rekao da gosti moraju primili su dvostruki udarac kako bi ušli u prostoriju.

"Trenutno svi sudionici na Met Gala 13. rujna moraju pružiti dokaz o potpunom cijepljenju i od njih se također očekuje da nose maske u zatvorenom prostoru, osim kada jedu ili piju. Ažurirat ćemo ove smjernice prema potrebi", rekao je glasnogovornik The Daily Beast.

Ostale slavne osobe za koje se očekuje da će prisustvovati Met Gala sljedećeg mjeseca su Camila Cabello, teniska superzvijezda Naomi Osaka i Billie Eilish.

Preporučeni: