Obožavatelji 'Grey's Anatomy' govore o premijeri i pitaju se je li kraj blizu

Sadržaj:

Obožavatelji 'Grey's Anatomy' govore o premijeri i pitaju se je li kraj blizu
Obožavatelji 'Grey's Anatomy' govore o premijeri i pitaju se je li kraj blizu
Anonim

S 18. sezonom Grey's Anatomy koja stiže na naše televizijske ekrane, obožavatelji se ne mogu a da se ne zapitaju kada je kraj? Ova serija traje više od desetljeća i od tada je osvojila srca obožavatelja.

Ova medicinska drama ubila je toliko liječnika da je jedini OG koji je ostao živ njen glavni lik, Meredith Grey, koju glumi Ellen Pompeo. Neki drugi su se zadržali na duge staze, uključujući Chandru Wilson koja glumi Mirandu Bailey i Jamesa Pickensa Jr. koji glumi Richarda Webbera.

Međutim, Patrick Dempsey, Eric Dane, Chyler Leigh, Jesse Williams, Sarah Drew, Sara Ramirez, Isaiah Washington, T. R. Knight, Katherine Heigl, Jessica Chapshaw, Justin Chambers i Sandra Oh razišli su se s nastupom.

Srećom, Kate Walsh koja glumi drsku Addison Montgomery vratila se u Memorijalnu bolnicu Gray Sloan.

Grey's Anatomy Sezona 18 Scena

Oduševljenje iz Meredithove prošlosti.

Istina je da nikad ne znate što se doista događa iza kulisa.

“U svakoj emisiji na kojoj sam ikada radio, postoje priče za koje biste poželjeli da ste ih mogli drugačije ispričati, ali ih je izbacio iz tračnica problem iza kulisa. I to je stvar koju obožavatelji ne razumiju,” rekao je Vernoff, koji je radio na sezonama 1-7 Greya prije nego što se vratio za sezonu 14, za Los Angeles Times u studenom 2020. “Dakle, ako odgovarate na povike obožavatelja, možete poludjeti jer im želite reći: 'Ako je neki par stvarno iznenada prekinuo usred nečega što je bio izuzetno lijep luk, to vjerojatno nije bilo ono što su pisci htjeli! Vjerojatno se nešto s-t događalo iza kulisa da smo morali ostati budni cijelu noć prepisujući scenarije kako bismo pokušali imati ikakav privid priče za ispričati."

Iako obožavateljima nedostaju likovi iz prošlosti, ovako izgleda budućnost Grey's Anatomy.

Obožavatelji reagiraju na premijeru Grey's Anatomy

Sezona 18 nije ista bez nevjerojatnog Alexa Kareva.

Hoće li Meredith zapaliti stari plamen?

Ova usporedna snimka Meredith i Addisona 16 godina kasnije.

Jedan je korisnik tweetao: "Greysova anatomija ima 17 sezona… doslovno kako steći strpljenja uopće započeti nešto takvo kao novi gledatelj."

Odgovor je… ne znate! Samo se šalim! Pogledajte Grey's Anatomy četvrtkom u 21 sat. EST samo na ABC.

Preporučeni: