Zack Snyder kaže da nema konkretnih planova za 'Justice League 2

Zack Snyder kaže da nema konkretnih planova za 'Justice League 2
Zack Snyder kaže da nema konkretnih planova za 'Justice League 2
Anonim

Zack Snyder trenutno je potpuno posvećen objavljivanju svojeg dijela filma Liga pravde na vrijeme na HBO Maxu.

Novi trailer izašao je danas, baš na vrijeme za Valentinovo, dodatno pojačavajući iščekivanje filma, ali Snyderovi obožavatelji već su daleko ispred toga i nagađaju o mogućem filmu Liga pravde 2 koji bi režirao Snyder.

Na pitanje, Snyder je odbacio sve glasine o nastavku svoje vlastite verzije, rekavši da nije primio nikakve znakove od Warner Brosa niti bilo kakav interes od rukovoditelja u vezi s potencijalnim nastavkom Lige pravde, pa bi fanovi trebali nemoj se previše nadati.

Ne možete ih kriviti što su uzbuđeni, ali: Snyder je već otkrio da ima planove za Justice League 2 otkako je počeo raditi na Batman v Superman: Dawn of Justice.

Kao što je spomenuo na raznim konvencijama, njegov potencijalni nastavak Lige pravde uključivao je odlazak Lige u Apokolips (Darkseidov rodni svijet) kako bi okončao Darkseidovu prijetnju jednom zauvijek. Međutim, liga je potpuno nadmašena i poražena, što je dovelo do invazije Apokolipsa na Zemlju, nakon čega nastaje Knightmare vremenska linija iz Batmana protiv Supermana.

Završetak filma doveo bi do trećeg filma Liga pravde, zaključivši niz priče koji je započeo s Čovjekom od čelika 2013.

Trenutno je Snyder zauzet objavljivanjem teasera i snimaka iz svog nadolazećeg izdanja, prikazujući nove dizajne za Steppenwolf, Darkseid i zadirkujući nove likove kao što su Desaad, Joker Jareda Leta i Deathstroke Joea Manganiella.

Potvrđeno je da film traje 4 sata i ima minimalnu količinu materijala iz kino verzije, što znači da se film gotovo u potpunosti sastoji od potpuno novih i nikada prije viđenih snimaka.

Možete gledati Snyder Cut (službenog naziva Zack Snyder’s Justice League) ekskluzivno na HBO Maxu 18. ožujka 2021.

Preporučeni: