Kris Jenner se povlači na društvene mreže zbog zaštitnih znakova ove svakodnevne fraze

Kris Jenner se povlači na društvene mreže zbog zaštitnih znakova ove svakodnevne fraze
Kris Jenner se povlači na društvene mreže zbog zaštitnih znakova ove svakodnevne fraze
Anonim

Kris Jenner je mama koja ti je kupila Kim, Kourtney, Khloe, Kylie, Kendall i Roba. Voljeli ih ili mrzili, čini se da su ovdje da ostanu. Tijekom godina kao upraviteljica obitelji Kardashian-Jenners oblikovala je najmanje jednog milijardera i supermodela.

Ali nakon što je Kris podnijela zahtjev za zaštitni znak legendarne fraze iz epizode Keeping Up With The Kardashians iz 2007., naišla je na oštre reakcije društvenih medija.

64-godišnjakinja je bila pri ruci kako bi podržala svoju kćer Kim dok je pozirala gola na fotografiji.

Da, dok je Kim pozirala za Playboy, Kris je svom drugorođenom djetetu rekao: "Sjajno ti ide, dušo." Plan je da mama šestero djece koristi ovu liniju na odjeći kao što su "kaputi, haljine, obuća, pokrivala za glavu, jakne, džemperi, salonke, hlačice, šalovi, pa čak i kombinezoni za bebe."

Kao i drugi proizvodi uključujući, "četke za kosu, kućni dekor, nosiljke za bebe, dnevnike, kalendare, čestitke, dodatke i kozmetiku, " prema Page Six.

Odziv na društvenim mrežama bio je naravno brz i brz.

"Kris Jenner registrira zaštitni znak za krilaticu 'Sjajno radiš dušo'. Moram to dati toj obitelji, unovčit će sve što mogu, " komentirao je jedan obožavatelj.

"Kris Jenner podnosi zahtjev za zaštitni znak na izrazu 'radiš nevjerojatno dušo' je nešto najviše što sam Kris Jenner pročitao cijele godine", našalio se drugi.

"Kris Jenner pokušava zaštititi izraz 'Super ti je, dušo'. Ne znam u čemu je stvar, ali kladim se da je to ono što je govorila ispred kamere dok je Ray J radio svoje," obožavatelj je tweetao.

Ako dobije zeleno svjetlo, ovo neće biti prva stvar koju je Kris zaštitio.

U 2015., nakon dvogodišnje borbe, Jenner je zaštitio riječ "momager."

Prvo je odbijena nakon što je ured za zaštitne znakove tvrdio da je ime previše slično postojećem zaštitnom znaku koji je netko imao za "momanger."

U međuvremenu, Kris koristi svoje menadžerske vještine kako bi pomogla svojim slavnim prijateljima.

Ellen DeDeGeneres navodno se obratila Jenner za podršku dok se i dalje suočava s negativnim reakcijama zbog "toksične" kulture na radnom mjestu u svojoj emisiji.

Insajder je rekao za The Sun da je momager bio "stup snage" i Ellen i supruzi Portiji.

"Ako itko zna za skandal, to je Kris, a ona je bila pravi stup snage za Ellen tijekom ovog teškog razdoblja, smatrala je to vrlo umirujućim," rekao je izvor.

"Ellen je godinama bila voljena od gledatelja i to ju je, razumljivo, jako pogodilo, želi se vratiti iz toga i dokazati svojoj publici da će se stvari promijeniti."

Kris je učinila sve s Keeping Up With the Kardashians, ona zna kako prebroditi oluju.

Preporučeni: