Kourtney Kardashian prelazi u način starije sestre dok Khloe šalje cvijeće 'slomljenog srca

Sadržaj:

Kourtney Kardashian prelazi u način starije sestre dok Khloe šalje cvijeće 'slomljenog srca
Kourtney Kardashian prelazi u način starije sestre dok Khloe šalje cvijeće 'slomljenog srca
Anonim

Khloe Kardashian dobila je podršku svoje velike obitelji dok proživljava još jedno slomljeno srce.

Mama jednog djeteta dobila je prekrasan buket cvijeća od svoje starije sestre Kourtney i zaručnika Travisa Barkera nakon što je test očinstva potvrdio da je Tristan Thompson otac djeteta izvan njihove veze. Bivši par dijeli kćer True, 3.

Khloe Kardashian zahvalila svojoj najstarijoj sestri Kourtney Kardashian na Instagramu

37-godišnja reality zvijezda podijelila je snimku prekrasnog cvjetanja na Instagramu u srijedu ujutro i zahvalila blogerici Poosh na pažljivom poklonu. "Slatice moje @travisbarker @kourtneykardash volim te", napisala je preko slike s ružičastim emotikonom s dvostrukim srcem.

Thompson je službeno otac trećeg djeteta nakon što su rezultati testa za utvrđivanje očinstva pokazali da je on otac sina fitness trenerice Maralee Nichols. Napadač Sacramento Kingsa oglasio se na društvenim mrežama kako bi priznao svoje nedjela prošlog tjedna.

Tristan Thompson iskoristio je svoje Instagram priče kako bi otkrio da je otac troje djece

"Danas rezultati testa za utvrđivanje očinstva otkrivaju da sam dobio dijete s Maralee Nichols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je očinstvo utvrđeno, radujem se prijateljskom odgajanju našeg sina," napisao je Tristan u kasnonoćna objava na Instagramu.

Nastavio je, "Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio ili razočarao tijekom ove muke, javno i privatno."

khloe kardashian i tristan thompson
khloe kardashian i tristan thompson

Tristan koji je također otac Princea (4), sa svojom bivšom djevojkom Jordyn Craig također se javno ispričao Khloe Kardashians.

Napisao je: "Khloe, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tijekom godina. Moji postupci su sigurno nije u skladu s načinom na koji te gledam. Iznimno te poštujem i volim. Bez obzira na to što misliš. Opet, nevjerojatno mi je žao, " glasila je njegova izjava.

U međuvremenu Khloe navodno "sada ne može zamisliti vezu" nakon što je saznala da je Tristan potajno dobio dječaka s Maralee Nichols tijekom njihove veze. Izvor je za People rekao da zvijezda Keeping Up With The Kardashians, 37, "želi da nova godina bude drugačija". Insajder je otkrio da njezina "obitelj zna da će upoznati pravog tipa kada bude spremna."

Preporučeni: