RHOSLC': Jen Shah tvrdi da je potpuno nevina

Sadržaj:

RHOSLC': Jen Shah tvrdi da je potpuno nevina
RHOSLC': Jen Shah tvrdi da je potpuno nevina
Anonim

Dame iz S alt Lake Cityja daju sve Prave domaćice franšize za svoj novac, to je sigurno! Uz dramu oko uhićenja Jen Shah koja ima prednost ove sezone, jasno je da žene prikazuju svaku epizodu, a obožavateljima se sviđa svaka minuta.

Jen Shah konačno se ponovno pojavila u ovotjednoj epizodi nakon uhićenja prije putovanja djevojaka u Vail, Colorado. Dok se o njoj pričalo o svakoj epizodi od tada, Jen je konačno progovorila o optužbama, tvrdeći da je potpuno nevina. To se dogodilo tijekom ručka s kolegicom, Heather Gay, koja je, čini se, jedina prijateljica koju Shah trenutno ima.

Jen Shah dopire do Heather Gay

Nakon šokantnog uhićenja Jen Shah na parkiralištu Beauty Lab + Laser prije grupnog putovanja u Vail, zvijezda RHOSLC-a ponovno se pojavila na ekranu kako bi razgovarala o detaljima u vezi s njezinim slučajem. Dok je pokušavala doći do Lise Barlow, zapravo je Heather Gay bila jedina koja se htjela osobno sastati s Jen.

Shah je pitao hoće li Heather biti spremna uzeti ručak, a Heather nije oklijevala ni trenutka prije nego što je pristala to učiniti. Tijekom vremena koje su proveli zajedno, Jen je jasno dala do znanja da nije kriva za prijevaru i pranje novca, tvrdeći da nije ni pomislila da će joj trebati odvjetnik nakon uhićenja jer "nije učinila ništa loše."

Jen tvrdi da je mislila da je oteta

Tijekom razgovora Jen i Heather, Jen Shah je otkrila da ju je nakon što je primila telefonski poziv prije putovanja u Vail, na putu kući zaustavio bijeli kombi. Shah tvrdi da je isprva mislila da je oteta, smatrajući da joj je uhićenje zadnja stvar na pameti.

Nakon što su se vlasti identificirale, Jen je odvedena u saveznu zgradu gdje ju je ispitao sudac, da bi ubrzo nakon toga bila puštena. Dok joj je toliko toga prolazilo kroz glavu, Jen nije bila svjesna optužbi protiv nje, pa je stoga mislila da je oteta, a ne uhićena!

Jen Shah tvrdi da je nevina

Ne samo da je ponovila svoju nevinost Heather tijekom njihova ručka, nego je i Jen Shah jasno dala do znanja da je nevina tijekom scene večere s mužem, Sharrieffom starijim "Na najnižoj sam točki u svom životu, ali kao što sam ti rekla od prvog dana, nevina sam!" rekla je Jen.

"Nisam učinila ništa od toga! Vjenčali smo se u dobru i u zlu, a ovo je sada u zlu!" rekla je Sharriefu. " Nisam ništa učinila!" proglasila je. Sharrieff stariji jasno je dao do znanja da vjeruje Jen i da će ostati uz nju tijekom cijele ove muke, unatoč tome što se par skoro razveo samo nekoliko mjeseci prije.

Preporučeni: