Svaka pjesma Harryja Stylesa o Oliviji Wilde

Sadržaj:

Svaka pjesma Harryja Stylesa o Oliviji Wilde
Svaka pjesma Harryja Stylesa o Oliviji Wilde
Anonim

Ljubavni život Harryja Stylesa godinama je fascinacija njegovih obožavatelja i medija. Britanski pjevač hodao je s nekim zanimljivim ljudima, među kojima je i Kendall Jenner s kojom je neko vrijeme bio na druženju. Što se tiče Harryjeve glazbe, očito je da neke od njegovih pjesama govore o njegovim vezama s Taylor Swift i Camille Rowe, dok druge pjesme ostaju misterije.

Kontroverze okružuju vezu Harryja Stylesa s Olivijom Wilde, koju je upoznao dok je snimao njezin film, Ne brini, draga. Neki vjeruju da je veza PR za promicanje filma, dok drugi nagađaju kakva se drama dogodila između Harryja, Olivije i kolegice Florence Pugh. Svu buku na stranu, njih dvoje su u stalnoj vezi otprilike od siječnja 2021., ili možda ranije. Harryjev novi album, Harry's House, sadrži nekoliko pjesama za koje se čini da su povezane s Olivijom Wilde, dok i druge pjesme imaju veze s njom.

8 Kino

"Cinema, " na Harryjevom najnovijem albumu, Harry's House, najočitija je pjesma o Oliviji Wilde. Harry pjeva o tome da mu se sviđa netko tko stvara "kino" i za koga misli da je previše cool da bi mu se sviđao. Olivia je režirala Don't Worry Darling, s Harryjem u glavnoj muškoj ulozi. Nesigurnost koja dolazi od Harryja u pjesmi mogla bi aludirati na njihovu razliku u godinama.

7 Kasnonoćni razgovor

Postoje dokazi da hit singl "Late Night Talking" aludira na vezu između Olivije i Harryja. Pjesma govori o ranim fazama veze u kojoj postoji određena neizvjesnost, ali odličan razgovor između dvoje ljudi. Postoje dva očigledna traga da pjesma govori o Oliviji. On spominje "kameru" u prvom stihu, namigujući njezinoj redateljskoj karijeri, a "Hollywood" je drugi stih koji je sam po sebi razumljiv.

6 Glazba za sushi restoran

Tko zna o čemu se zapravo radi u "Music For A Sushi Restaurant"? Dolazi od tipa koji često pjeva aluzije o voću (sjećate se "Watermelon Sugar"?). Na temelju riječi, uvodna pjesma Harry's House govori samo o pripremi sushija, čudnoj atmosferi i želji za vezom. Možda su on i Olivia otišli na sushi spoj kad su se prvi put počeli viđati?

5 Nastavi voziti

"Keep Driving" zanimljiva je pjesma koja je brzo postala omiljena među obožavateljima Harryja Stylesa. Glavna tema pjesme usredotočena je na ignoriranje buke i smetnji u svijetu, nadajući se da ćemo ostati stabilni i "nastaviti voziti" bez obzira na probleme. Tema je odraz pozornosti i pritiska koje je Olivia Wilde dobila zbog veze s Harryjem Stylesom, zbog čega mnogi vjeruju da romantična pjesma mora biti o njihovoj vezi.

4 zlatna

Harry Styles izdao je Golden prije nego što je uopće upoznao Oliviju Wilde. Međutim, pjesma je stekla drugačiju reputaciju otkako su njih dvoje prvi put uočeni kako se ljube na obali Italije. Spot za pjesmu Golden, dio njegovog albuma Fine Line, Harry je snimio na obali Italije, plešući uz cestu okružen nazubljenim stijenama. Video i putovanje sada su postali ozloglašeni u sagi o vezi Olivije i Harryja.

3 Kao što je bilo

Pravo značenje "Kao što je bilo" ostaje tajna. To je pjesma ljeta, ali bi mogla biti o nekolicini ljudi u Harryjevom životu osim njega samog. Jedna rečenica posebno sugerira da je pjesma o Oliviji Wilde: "Leave America/two kids/fall in love." Olivia ima dvoje djece, a iz Amerike je otišla zbog novog dečka Britanca. To je definitivno mogućnost.

2 dnevno svjetlo

"Daylight" je digao u zrak internet kada je Harry snimio niskobudžetni glazbeni video s prijateljem komičarem Jamesom Cordenom. To je lagana melodija o nedostajanju partnera i suočavanju s vezom na daljinu. Budući da je glazbenik, Harryju nisu strane veze na daljinu s većinom njegovih djevojaka, ali pjesma govori o "što ako". Olivia i Harry vode prilično odvojene živote koje je, kao što se može zamisliti, teško uskladiti.

1 Olivia (One Direction)

Harry, Liam, Louis i Niall iz One Directiona drže svoj album
Harry, Liam, Louis i Niall iz One Directiona drže svoj album

Da, ovaj pop hit grupe One Direction s njihovog albuma Made In The A. M iz 2015. objavljen je mnogo prije nego što su Olivia Wilde i Harry Styles počeli izlaziti. Međutim, smiješna je slučajnost da je Harry snimio pjesmu posvećenu djevojci po imenu "Olivia", samo da bi godinama kasnije izlazio s nečim s tim imenom. Snaga One Directiona nakon svih ovih godina!

Preporučeni: