Machine Gun Kelly pauzira koncert uživo kako bi se družila s Megan Fox

Sadržaj:

Machine Gun Kelly pauzira koncert uživo kako bi se družila s Megan Fox
Machine Gun Kelly pauzira koncert uživo kako bi se družila s Megan Fox
Anonim

Najobožaniji obožavatelji Machine Gun Kelly prepuni su The Greek Theatre u Los Angelesu u petak navečer i bili su spremni svjedočiti noći epske zabave. Definitivno su dobili više nego što su očekivali kada je na pola svog nastupa uživo Machine Gun Kelly zastao dok ga je gomila gledala kako se ljubkuje s Megan Fox solidnu minutu.

Odbacivši oprez u vjetar i demonstrirajući da je njegov pravi fokus bio na djevojci, a ne na pjesmama koje je plaćen da izvodi za mase, Machine Gun Kelly je dao do znanja svijetu da će staviti Megan Fox ispred svih i svega. Spakirali su se u PDA i priredili obožavateljima vrući i žestoki nastup prije nego što se MGK vratio na pozornicu da nastavi svoj nastup.

Machine Gun Kelly's Concert PDA

Machine Gun Kelly i Megan Fox već su duže vrijeme glavne vijesti svojim javnim iskazivanjem ljubavi, no ova posljednja šarada ispala je najbezobraznija s obzirom na činjenicu da je cijelo kino dvorano puno obožavatelja čekao je dok je MGK započeo sesiju šminkanja.

Činilo se da se stvari odvijaju normalno sve dok MGK nije počeo pjevati svoju pjesmu Candy na pozornici. Započeo je pjesmu i napravio je nekoliko setova prije nego što je otpjevao silazak s pozornice prema Megan. Nastavio je pjevati u očitoj serenadi prema ovoj djevojci, kada je odjednom prestao koristiti usne za tekst.

MGK ih je umjesto toga prislonio na Meganine, a ona je brzo omotala noge oko njega i uključila se u jednominutnu sesiju šminkanja pred rasprodanom publikom.

MGK je cijelo vrijeme drndao po gitari.

Vrlo javni PDA

Poznato je da ovaj par priređuje pravi show kada treba privući pozornost svojim pipanjem, ljubljenjem i lizanjem lica. Nastavili su pomicati granice PDA i sada ga podižu na sljedeću razinu tako što se ponašaju ekspresno, tijekom jednog od njegovih događaja uživo.

Pauza za šminkanje usred pjesme bila je nešto što čak ni fanovi nisu mogli predvidjeti, i činilo se kao da je potpuno nenapisano i još jedan primjer ovog vrućeg para koji samo 'vibrira' i djeluje na svoje emocije kad god duh ih pokreće.

Machine Gun Kelly na kraju se ipak vratio na pozornicu, a činilo se da su njegovi obožavatelji dobili pravo oduševljenje njegovom pauzom za poljupce, nazivajući ovo još jednim slučajem kada Machine Gun Kelly i Megan Fox uništavaju svoju vezu na sljedeći nivo.

Preporučeni: