Obožavatelji su zabrinuti zbog pjesme koju je Machine Gun Kelly napisao za svoju kćer

Sadržaj:

Obožavatelji su zabrinuti zbog pjesme koju je Machine Gun Kelly napisao za svoju kćer
Obožavatelji su zabrinuti zbog pjesme koju je Machine Gun Kelly napisao za svoju kćer
Anonim

Machine Gun Kelly zaradio je svoj dio obožavatelja svojom glazbom. No, u posljednje je vrijeme daleko više u središtu pozornosti zbog veze s Megan Fox. Stvar je u tome što je MGK imao cijeli život prije Megan, uključujući kćer koja je skoro tinejdžerica.

Obožavatelji misle da on ima i problematičniju prošlost nego što je prije odavao. Ali to je pjesma koju je objavio 2020. i zbog koje su se zaista zabrinuli kamo ide njegov život i kako njegova kći utječe na to.

Zašto su fanovi zabrinuti zbog pjesme Machine Gun Kelly?

Mnogi dio glazbe MGK-a nije… prilagođen djeci. Ipak, većina fanova na to gleda kao na umjetnost, a upozorenja o sadržaju pjesama postoje s razlogom. Ali prošle je godine Machine Gun Kelly objavio pjesmu za koju je kasnije rekao da je za njegovu kćer.

Objavljivao je poruke koje je slao svojoj kćeri tinejdžerki na društvenim mrežama, objasnili su obožavatelji. U tim tekstovima MGK joj je rekao da joj je napisao pjesmu. Koja je to staza bila? 'Sviraj ovo kad me više ne bude.' Sadržaj pjesme ukazuje na problem, kažu fanovi i pomalo su zabrinuti.

O čemu se radi 'Sviraj ovo kad me više ne bude'?

U pjesmi 'Play This When I'm Gone', Machine Gun Kelly govori o svojoj kćeri, ljubavi prema njoj i svojim životnim borbama. U tekstu kaže da ima 29 godina, što znači da je pjesmu navodno napisao oko 2019. (kada je njegova kćer imala 10 godina).

Uzorak stihova pokazuje zašto su fanovi bili zabrinuti. Nekoliko redaka kasnije, Kelly kaže "Mislim da je vrijeme da odem, ali nikad te neću ostaviti/upravo sam pogledala tvoje slike, pa sam te vidjela zadnje što sam učinila."

Čitajući između redaka, fanovi mogu zaključiti što pjesma sugerira. Ali MGK postaje intenzivniji u kasnijim stihovima, nakon što kaže Napisao sam ti ovu pjesmu da je zadržiš kad me ne bude

Ako se ikada osjećaš sam/Plakat ćeš i dušo, u redu je, u redu je."

Je li Machine Gun Kelly sada OK?

Jedan redak čak opisuje da se MGK svake večeri bori sam sa sobom i svojom "prisebnošću". Stihovi sugeriraju da MGK govori o samoozljeđivanju, a pjesma zvuči (i čita se) kao doslovno zbogom njegovoj kćeri. Malo je čudno i zabrinulo je obožavatelje.

Osim toga, tu su svi naslovi o problemima u koje su MGK i Megan Fox zajedno upali. Bilo je čak i zabrinutosti da bi Megan Fox mogla riskirati skrbništvo nad svojom djecom nakon 'izleta' s Kelly.

Čini se da demoni s kojima se MGK borio kad je napisao ovu pjesmu još nisu izašli -- i zbog toga su obožavatelji na Redditu zabrinuti za njegovu kćer i njezinu budućnost. Nažalost, sve što mogu učiniti je gledati i čekati.

Preporučeni: