Evo koliko je Hugha Hefnera koštao život u Playboyevoj vili

Sadržaj:

Evo koliko je Hugha Hefnera koštao život u Playboyevoj vili
Evo koliko je Hugha Hefnera koštao život u Playboyevoj vili
Anonim

Desetljećima je Playboyeva vila bila luksuzno i ekstravagantno imanje u kojem je Hugh Hefner priređivao zabave sa slavnim osobama svih boja. I ne samo to, nego je također angažirao gomilu Playboyevih zečica da zabavljaju njegove goste (i činilo se to kao prilično pristojan nastup za 60-e!).

Ali sada? Playboyeva vila ne izgleda tako sjajno, godinama nakon Hughove smrti. Propala je nakon Hefnerove smrti, jer je on bio posljednji stanar prema zakonskom ugovoru koji mu je dopuštao da tamo živi.

Ispostavilo se da Hugh Hefner nije bio vlasnik Playboyeve vile u vrijeme svoje smrti i da je plaćao priličan novčić da tamo ostane.

Je li Hugh Hefner posjedovao Playboy vilu?

Obožavatelji već znaju da ju je u jednom trenutku u povijesti Mansiona Hugh Hefner morao prodati. Ali čudno, nastavio je tamo živjeti i nakon toga. Dogodilo se to da je Hugh imao konkretan dogovor s novim vlasnikom imanja i dopušteno mu je da ostane kao stanar.

Hugh Hefner u Playboyevoj vili
Hugh Hefner u Playboyevoj vili

Međutim, koštalo ga je mnogo novca -- čak i dok je u džep stavljao novac od prodaje imanja. Srećom po Hefnera, činilo se da kupac nije bio zainteresiran za život tamo. Umjesto toga, Hughu bi naplatili stanarinu, zaradili nešto gotovine i prodali nekretninu kasnije kada bi Hugh preminuo.

Bar se činilo da je to bio plan od dana kada je Hugh potpisao prodajne papire.

Koliko je Hugh platio da živi u Playboyevoj vili?

Nitko ne zna točno koliko je Hugh platio da živi u Playboyevoj vili nakon što ju je prodao. Ali neki zaposlenici Playboya -- poput jednog Playboya Playmate -- kažu da znaju kako je sve to funkcioniralo i da su prosuli čašu.

U stvari, prijateljica Audra Lynn, koja tvrdi da radi za Playboy od 2003., otišla je u Quoru kako bi odgovorila na pitanje obožavatelja zašto je Hugh prodao vilu. Trebao mu je novac, jasan i jednostavan, rekla je Audra.

Nadalje, pojasnila je: "Kada sam tamo živjela, sve su sobe bile iznajmljene." Stvar je u tome, rekla je, da Hugh nije plaćao prazne sobe; očito su samo sjedili.

Ali koja je bila cijena povezana s popunjavanjem soba? Za Hefovu sobu, rekla je Audra, to je bilo 50 tisuća dolara mjesečno. Sljedeća najveća soba, Kendrina, koštala je 20 tisuća dolara mjesečno. Ostatak je, nonšalantno rezimira Audra, bio oko 20 tisuća dolara svaki.

Što se dogodilo s novcem Hugha Hefnera?

Iz onoga što je Audra objasnila, činilo se da Hughu pred kraj života pada teško. Ne samo da je bio prisiljen plaćati previsoke najamnine nakon prodaje vile, nego su mu oni bliski radije prešutjeli što se događa.

Audra je tvrdila da je Hugh to vidio na vijestima i "odlupio", kada je dvorac stavljen na prodaju. Tako da je tvrtka -- za koju se činilo da je bila zadužena za njegove poslove u to vrijeme -- povukla to, a zatim je stvari učinila tiše. Barem dok Hugh nije preminuo.

Preporučeni: