Obožavatelji žele da Khloé Kardashian stekne malo samopoštovanja dok se pojavljuju užasni meme

Sadržaj:

Obožavatelji žele da Khloé Kardashian stekne malo samopoštovanja dok se pojavljuju užasni meme
Obožavatelji žele da Khloé Kardashian stekne malo samopoštovanja dok se pojavljuju užasni meme
Anonim

Obožavatelji su pozvali Khloé Kardashian da stavi sebe na prvo mjesto nakon što je meme ciljao na njezinu ponovnu, ponovnu romansu s Tristanom Thompsonom.

Najmlađa sestra Kardashian u vezi je s košarkašem od 2016. Dobili su kćer True 2018., no razišli su se 2019. nakon što je Thompson optužen da ju je prevario. Sada su ponovno zajedno, a fotografija objavljena u travnju ove godine potaknula je glasine o zarukama.

Užasan meme potiče obožavatelje Khloé Kardashian da joj požele sve najbolje

U memeu inspiriranom Family Guyjem koji se pojavio na internetu, Khloé je uspoređena s policajcem Joeom Swansonom obučenim u ženu.

Izvorno objavljen od neotkrivenog izvora, meme je ponovno postavljen na tračerskoj stranici slavnih @deuxmoi.discussions.

Originalni meme, gdje lik izgleda posebno tužno, uključuje natpis "Khloé Kardashian ispred vrata Tristana Thompsona sluša kako jebe druge djevojke".

Obožavatelji plavokose sestre Kardashian pozivaju je da ima malo samopoštovanja jer su se ona i sportaš navodno ponovno spojili nakon što se pričalo da ju je varao.

"Ovo je tako tužno, ali prokleto istinito", napisao je jedan obožavatelj.

"Djevojka treba malo poštovanja", dodali su.

"O, ovo je grozno," bio je još jedan komentar.

“Nadam se da će khloe pronaći sreću s nekim tko je zaslužuje i postupa ispravno s njom. Ona to zaslužuje. Ima veliko srce i uvijek se povrijedi, moji si ljudi i neljubazni mediji. Ima nekoliko teških godina. Nadam se najboljem za nju”, napisao je drugi obožavatelj.

Je li Tristan Thompson varao Khloé Kardashian s Jordyn Woods?

Godine 2019. Thompson je navodno poljubio najbolju prijateljicu Kylie Jenner Jordyn Woods tijekom zabave. Woods se javno obratila glasinama i rekla da su se ona i Thompson samo kratko poljubili dok je izlazila iz kuće.

Međutim, Khloé je optužila Woodsa da laže i tweetala da je 23-godišnja manekenka razlog zbog kojeg se njezina obitelj raspala.

Kardashian je također nagovijestila da je privatno imala posla s Thompsonom.

“Tristan je jednako kriv, ali Tristan je otac mog djeteta. Bez obzira na to što on meni učini, ja to neću učiniti svojoj kćeri. On je ovu situaciju rješavao PRIVATNO,” rekla je Kardashian u to vrijeme na Twitteru.

Kardashian i Thompson uspješno su bili roditelji godinu dana, a Khloé je navodno razmatrala koristiti Thompsona kao donora sperme za drugo dijete. U srpnju 2020. izvor je za People rekao da par daje još jednu priliku svojoj romansi.

Preporučeni: