Tristan Thompson napokon ponovno sa svojom kćeri nakon divljeg odmora u Grčkoj

Sadržaj:

Tristan Thompson napokon ponovno sa svojom kćeri nakon divljeg odmora u Grčkoj
Tristan Thompson napokon ponovno sa svojom kćeri nakon divljeg odmora u Grčkoj
Anonim

Tristan Thompson podijelio je slatku snimku svoje kćeri True Thompson nakon svog divljeg putovanja u inozemstvo.

Tristan Thompson podijelio je snimku svoje kćeri jedine na Instagramu

Igrač Chicago Bullsa, 31, snimio je selfie s četverogodišnjom kćeri koju dijeli s Khloé Kardashian dok se vraćao kući s odmora o kojem se mnogo govorilo. "Moja princeza", ponosno je napisao Thompson u objavi. Uključio je crveno srce, molitvene ruke i krunski emoji. Otac četvero djece imao je veliki smiješak na licu dok je pozirao pored svoje djevojčice, s rukom omotanom oko nje. Malena True izgledala je jednako sretno što je u tatinom društvu dok se smješkala pred kamerom s kosom podignutom u slatku punđu.

Tristan Thompson čeka drugo dijete s Khloé Kardashian

tristan thompson khloe kardashian istina
tristan thompson khloe kardashian istina

Khloe i Tristan trenutno očekuju svoje drugo zajedničko dijete, bebu koja će biti rođena putem surogata. Kaže se da je dolazak djeteta "skori". No kako se bliži termin poroda, Thompson je dobio stranu zbog nedavnog putovanja po Mykonosu i St. Tropezu. Slikan je s mnoštvom žena - uključujući jednu s kojom je viđen kako se drži za ruke.

Khloé i Tristan bili su u povremenoj vezi od 2016., a prekinuli su zbog filharmonije NBA zvijezde. Izjava kojom se potvrđuje njihovo drugo dijete glasi: "Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u studenom. Khloé je nevjerojatno zahvalna izvanrednom surogatu za tako prekrasan blagoslov." Izjava zaključuje: "Željeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi se Khloe mogla usredotočiti na svoju obitelj."

Tristan Thompson navodno je dobio sina iza leđa Khloé Kardashian

Prije samo sedam mjeseci, Tristan je bio usred skandala oko očinstva nakon što je žena po imenu Maralee Nichols izjavila da je trudna s njihovim djetetom. Dijete su začeli u ožujku 2021. dok je Tristian još bio u vezi s Khloe. Nichols je 1. prosinca rodila njihovog sina po imenu Theo Thompson, iako je Tristan javno negirao da je dijete njegovo. Tek je u siječnju 2022. NBA zvijezda priznala da je Theov otac.

Prema Nicholsu, Tristan nije upoznao svog sina. U objavi podijeljenoj na Instagramu, Tristan se javno ispričava Khloe za svoje opetovano podmetanje. "Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tijekom godina", napisao je 31-godišnjak. Osim šest- mjesec dana starog Thea Thompsona, Tristan ima petogodišnjeg sina Princea s bivšom manekenkom Jordan Craig, a četverogodišnjeg sina Truea Thompsona s Khloe.

Preporučeni: