Obožavatelji zahtijevaju akciju kao Christina Aguilera & Iggy Azalea podržava Britney Spears

Sadržaj:

Obožavatelji zahtijevaju akciju kao Christina Aguilera & Iggy Azalea podržava Britney Spears
Obožavatelji zahtijevaju akciju kao Christina Aguilera & Iggy Azalea podržava Britney Spears
Anonim

Christina Aguilera napisala je snažno pismo podrške Britney Spears, a Iggy Azalea također je progovorila kako bi pokazala snažne osjećaje koje gaji prema zalaganju za Britneyinu slobodu.

Obožavatelji su u strahopoštovanju dok jedna slavna osoba za drugom ulazi u ploču i ubacuje svoje moćne stavove u miks kako bi pomogla Britney da se oslobodi ovog zagušljivog nadzora u kojem je zarobljena.

Njihovi glasovi su moćni, utjecajni i nevjerojatno podržavaju… ali oni su samo riječi.

Obožavatelji strogo vjeruju da se za Britney treba više učiniti, a ne samo govoriti.

Aguilera i Azalea progovaraju

Podrška Christine Aguilere Britneyinoj slobodi ogromna je stvar za obožavatelje Spears, budući da se često smatralo da se dvije dive bore za obožavatelje i slavu. Počeli su zajedno u Klubu Mickey Mousea, ali ubrzo je postalo očito da će se njih dvoje međusobno suprotstavljati za gledanost i prva mjesta na ljestvicama.

Čini se da je Aguilera usredotočena na Britneyno zdravlje i da je njihove natjecateljske karijere ostavila po strani. U otvorenom pismu, Aguilera je napisala riječi; "Neprihvatljivo je da bilo kojoj ženi ili čovjeku koji želi kontrolirati vlastitu sudbinu nije dopušteno živjeti život kako želi, " i snažno se borio za slobodu Spears.

Iggy Azalea nedavno je postavila rekord u svojoj podršci Spears, rekavši da se osobno obratila zvijezdi, umjesto da je svoju podršku objavila u javnoj sferi.

Azalea i Aguilera pridružuju se nizu slavnih osoba koje su nedavno javno ohrabrile Britneynu slobodu, ali obožavatelji se pitaju zašto se toliko priča, a nitko ne poduzima ništa da zapravo iznudi promjenu.

Fanovi zahtijevaju akciju

Uz sve te moćne ličnosti koje se javljaju i zagovaraju ukidanje Britneynog starateljstva, zašto nitko zapravo ne može pomoći? Obožavatelji žele znati i oglasili su se društvenim mrežama kako bi izrazili svoju zabrinutost.

Komentari uključuju; "Kako u ovom trenutku dobiti pošten pregled njezina mentalnog zdravlja? Ne postoji nitko tko može govoriti s njezine strane, a da je sada poznaje?" kao i; "Celebovi imaju puno mišljenja i podrške, ali zašto joj nitko nije pokušao pomoći ako je znao da se ovo događa."

Drugi su se uključili i rekli; "nijednom od ovih ljudi nije bilo stalo tijekom njezinog kraha kad su joj prijatelji bili najviše potrebni, to ne treba zaboraviti dok čitate sve ove lijepe izjave u prošlom tjednu."

Još jedan obožavatelj je rekao; "Zašto očekujemo da su slavne osobe pomogle? Ako je sama Britney lagala svijetu, tko su slavne osobe da uskoči i, iskreno, koga je briga za njihovo mišljenje? Oni govore samo kako bi ostali relevantni."

Preporučeni: