Jensen Ackles potvrđuje da je Jared Padalecki dobro nakon teške prometne nesreće

Sadržaj:

Jensen Ackles potvrđuje da je Jared Padalecki dobro nakon teške prometne nesreće
Jensen Ackles potvrđuje da je Jared Padalecki dobro nakon teške prometne nesreće
Anonim

Glumac Jensen Ackles traži da njegovi obožavatelji pošalju ljubav njegovom prijatelju i bivšem kolegi iz Nadnaravnog, Jaredu Padaleckiju, koji se oporavlja od nedavne prometne nesreće. Ackles je potvrdio da je glumac doživio tešku nesreću i da je sretan što je živ.

"Činjenica da on trenutno nije u bolnici je kao da me oduševljava", rekao je Ackles. Također je potvrdio da je Padalecki bio na mjestu suvozača, te da nije bilo smrtno stradalih. Prije nego što je Ackles počeo opisivati situaciju, rekao je da mu je Padalecki dopustio da ispriča gomili što se dogodilo.

Ackles je sudjelovao na konvenciji Supernatural u New Jerseyju, koja je završila 24. travnja. Zvijezda je napomenula da je Padalecki želio prisustvovati, ali nije mogao zbog nesreće. Međutim, planira sudjelovati na konvenciji u Coloradu od 16. do 18. rujna, kao i Ackles.

Nije objavljeno mnogo informacija u vezi s nesrećom

Od ove objave nema izjava o Padaleckijevoj nesreći i težini njegovih ozljeda. Također nije jasno tko je bio vozač i jesu li drugi automobili sudjelovali u nesreći ili ne. Međutim, Ackles je izjavio da se glumac Gilmore Girls dobro osjeća kod kuće i da se kreće. Ozbiljnost njegovih ozljeda također nije objavljena.

Na temelju onoga što je rečeno u videu, zračni jastuk je vjerojatno odigrao ulogu u spašavanju Padaleckijevog života. "Taj zračni jastuk ima veliku snagu", rekao je Ackles. "On kaže: 'Osjećam se kao da sam radio dvanaest rundi s [Mikeom] Tysonom.'" Zračni jastuci bili su među najboljim spasiteljima za putnike i vozače u prometnim nesrećama. Međutim, oni također mogu ozlijediti nekoga zbog toga koliko brzo se aktiviraju, a mogli bi čak i ubiti nekoga ako ne veže sigurnosni pojas. Za sada se čini da je Padalecki nosio njegov.

Nije iznenađujuće da bi Ackles bio osoba koja bi objavila vijest o svojoj nesreći

Mnogi obožavatelji Supernaturala znaju da su glumci bliski prijatelji u stvarnom životu. Nakon što su glumili braću u hit emisiji CW-a, Ackles i Padalecki od tada se međusobno zovu braćom. Padalecki je nedavno na svom Instagramu objavio fotografiju njih dvoje na jednom događaju i zahvalio Acklesu što je režirao epizodu njegove emisije Walker.

Društveni mediji od tada žele Padaleckiju dobro i siguran oporavak

Nakon što je Ackles molio društvene mreže da šalju ljubav njegovom prijatelju, Twitter je učinio upravo to! Počeo je biti u trendu ubrzo nakon što je objavljena njegova nesreća, a jedan od hashtagova bio je WeLoveYouJaredPadalecki. Mnogi su korisnici također tweetali njegove slike i GIF-ove njegovih scena iz Supernaturala. Jedan je korisnik čak tweetao: "Nadam se da znaš koliko te ljudi voli i obožava @jarpad, vrati nam se kad ozdraviš, bit ćemo ovdje i čekati WeLoveYouJaredPadalecki AlwaysKeepFighting."

Od ove objave potvrđeno je da njegova supruga Genevieve Padalecki i njihovo troje djece nisu bili uključeni u nesreću. Walker trenutno još uvijek snima, a nedavno je obnovljena za treću sezonu na CW-u. Ulaznice za jesensku konvenciju Supernatural sada su dostupne za kupnju.

Preporučeni: