Jersey Shore': Vinny Guadagnino trolova Sammi i Ronniejeva neuredna veza

Sadržaj:

Jersey Shore': Vinny Guadagnino trolova Sammi i Ronniejeva neuredna veza
Jersey Shore': Vinny Guadagnino trolova Sammi i Ronniejeva neuredna veza
Anonim

To je stvorilo odličnu reality televiziju u to vrijeme – 'Jersey Shore' porastao je do popularnosti, velikim dijelom zahvaljujući disfunkcionalnoj vezi Sammi Giancole i Ronnieja Magra.

Kao što do sada svi znamo, stvari između njih dvoje nisu funkcionirale - tome je došao kraj zbog Ronniejevih problema s obvezama, kako je otkrio za People;

"Kada smo napustili kuću na obali, ja i Sam smo odlučili da ćemo poduzeti sljedeći korak - uselili smo se jedno kod drugoga", objasnio je. "I približavali smo se toj fazi u kojoj je bilo kao, ili moram p- ili sići s pota." “Dala mi je vremensku crtu. Rekla je, želim se oženiti za šest mjeseci - a ja još uvijek pokušavam shvatiti svoj život," nastavio je.“Ohladio sam se. Htio sam učiniti pravu stvar, ali postojao je dio mene koji je bio kao: ‘Neću učiniti pravu stvar.’ Tako da to nisam učinio. Na kraju sam varao, otkrila je. Uprskao sam. Gotovo je.”

Unatoč teškom prekidu, Ronnie je sretan zbog svoje bivše;

"Znaš, Bog je blagoslovio, i drago mi je što je pronašla sreću", rekao je Magro za outlet. “Drago mi je da smo svi pronašli sreću, znaš? Jako smo sretni.”

Još dan danas, njihovi argumenti žive – Vinny se nedavno odlučio zabaviti s njihovom prošlošću na IG.

Throwback 'Jersey Shore' TikTok

Vinny je objavio urnebesni TikTok na svom IG-u, ponavljajući jednu od njihovih urnebesnih svađa. Vinny bi također priznao da imitator Sammi radi bolji posao od same Sammi;

Slika
Slika

Obožavateljima se svidio TikTok video, a dodavanje Vinnyja učinilo ga je još boljim. Možete ga pogledati ovdje.

Naravno, vjerojatno nećemo vidjeti ponovno okupljanje bivšeg para u skorije vrijeme, jer je Sammi jasno dala do znanja u prošlosti da je nastavila dalje nakon emisije.

Što se tiče Ronnieja, on je posljednji samac ovih dana i čini se da je to ono što je najbolje, nakon nekih teških veza u prošlosti, posebno njegove posljednje s Jen Harley.

U najmanju ruku, čak se i sam Ron može nasmijati pametnim TikTokom.

Izvori – IG, People & The Hollywood Gossip

Preporučeni: