Dixie D'Amelio ugasila novu pjesmu bivšeg Griffina Johnsona uz potvrdu da ga je varao

Sadržaj:

Dixie D'Amelio ugasila novu pjesmu bivšeg Griffina Johnsona uz potvrdu da ga je varao
Dixie D'Amelio ugasila novu pjesmu bivšeg Griffina Johnsona uz potvrdu da ga je varao
Anonim

TikTok influencerica i pjevačica Dixie D'Amelio objavila je video ultimativnog klapbeka na novu pjesmu svog Griffina Johnsona Convenient. Pjesma nikada izričito ne spominje D'Amelia, ali svi znaju da se radi o njihovoj drami i optužbama za varanje protiv njega. Stihovi umanjuju i osvjetljavaju sve s čime se D'Amelio nosio u vezi sa svojim lutajućim očima, ali ona to nije htjela pustiti.

Potvrde i više potvrda

D'Amelio je objavio TikTok s Johnsonovom pjesmom u pozadini. Počelo je njegovom rečenicom: "Nisam ovdje da kažem da mi je žao/neću ni pitati", dok ona pokazuje dugi niz snimaka zaslona žena koje potvrđuju njegovu prevaru. Jedan od razgovora na Snapchatu prikazuje Johnsona kako poručuje: "Jebat ćemo se opet. Kladi se na to", nekome tko očito nije D'Amelio. Zadržala je anonimna imena svih koji su slali snimke zaslona.

Još jedna snimka zaslona od koje se ježi koža pokazuje kako Johnson odgovara djevojci na Snapchatu, "Btw sam samac", uz njegovu fotografiju u bejzbolskoj kapi. Čini se da se ti susreti događaju isključivo preko aplikacije u kojoj poruke i fotografije nestaju osim ako nisu spremljene, na što se on vjerojatno "kladio" da ne bi bio uhvaćen. D'Amelio je pokazao poruku od Johnsona drugoj anonimnoj ženi, "Ti si budala i imamo nedovršenog posla."

U istim porukama gornjoj ženi rekao je: "Volim loše kučke i teško ih je pronaći. Mrzim pike, a cure iz LA-a nisu moja sorta." Ovi računi bljeskaju na TikTok efektu zelenog ekrana dok se D'Amelio grči pred kamerom. Zatim je otpjevala još jedan redak pjesme svog bivšeg, "Rekla je da sam varao/ I to je jednostavno jebeno." Oh, zamršeni web TikTok dječaci pletu.

Prazne isprike

Johnsonovi plitki tekstovi tvrde da D'Amelio ne, "zna što je srce, " i idu toliko daleko da je optužuju za varanje sa svojim muškim prijateljem jer je nosila njegov odjevni predmet. Već smo spomenuli plinsko osvjetljenje, ali ovo je najbolji primjer toga. Dok je Johnson predlagao druge žene za seks, on D'Amelia optužuje za nevjeru i tvrdi da nikada ne bi sudjelovao u takvom ponašanju. Računi ne lažu, pogotovo dugotrajna isprika koju je poslao D'Ameliju.

D'Ameliova bliskost sa sestrom Charli pokazala se u Charlinom komentaru na video. Označila je Johnsonovu TikTok ručicu i upitala: "Ovo si ti?" Sestre se drže zajedno, a varalice nikad ne napreduju.

Preporučeni: