Što se ikada dogodilo s bivšom dadiljom Bena Afflecka Christine Ouzounian?

Sadržaj:

Što se ikada dogodilo s bivšom dadiljom Bena Afflecka Christine Ouzounian?
Što se ikada dogodilo s bivšom dadiljom Bena Afflecka Christine Ouzounian?
Anonim

Činilo se da glumci Ben Affleck i Jennifer Garner imaju savršen brak, zajedno s troje djece. Svi su bili voljeni i cijelo su vrijeme šikljali jedno o drugome. Onda je došla 2015. i razišli su se. Što se dogodilo? Pa, neki kažu da je Affleckova bitka s ovisnošću o alkoholu uništila brak.

Ali neki upiru prstom u "dadilju" para Christine Ouzounian. Neki kažu da je Affleck imao aferu s atraktivnom mladom ženom. Daleko od pokušaja da sve ostane na DL-u, čini se da je Christine dala sve od sebe da se poveže s Affleckom.

Istina je da su Affleck i Garner imali velikih problema zbog ovisnosti Bena Afflecka o alkoholu. Ali možda, samo možda ima još toga. Mnogi misle da su se, barem neko vrijeme, Christine i Ben ugađali jedno drugom.

Što se dogodilo s dadiljom bombom? Na ulici se pričalo da se nadala pravoj ljubavi. Nije se dogodilo. Pa, Christine je nastavila dalje i čini se da joj je prilično dobro. Pogledajmo što sada namjerava.

Ažurirano 13. svibnja 2022.: Bez obzira na to jesu li Ben Affleck i Christine Ouzounian imali aferu, sada je sve prošlost. A kad smo već kod prošlosti, Ben Affleck obnovio je romansu s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez te se njih dvoje ponovno planiraju vjenčati. Nadajmo se da će, ako se vjenčaju, ovaj brak ići bolje od Affleckova prethodnog – i neće biti nikakvih glasina o prevari ili aferama koje bi komplicirale stvari.

Obiteljsko putovanje Bena Afflecka i Jennifer Garner na Bahame

Dakle, Affleck/Garneri su na odmoru na Bahamima tijekom ljeta 2015. Naravno, Christine je tu, navodno da pazi na djecu. Priča se da je Jennifer počela sumnjati što se zapravo događa između njezina muža Bena i dadilje Christine Ouzounian. Kružile su priče o Benu koji je zaveo Christine pod tušem i slično. U svakom slučaju, to je otprilike vrijeme kada su poznati igrač pokera Ben Affleck i Jennifer Garner objavili da se rastaju.

Christine je čak tvrdila da su ona i Ben bili u tome na tom putovanju. Ona nije sramežljiva naša Christine.

Naravno, nakon što je priča (ili glasine) postala viralna, Christine (i Ben) su postali povijest što se tiče Jennifer Garner.

Jennifer i Ben su se razveli, ali on je nastavio živjeti u pansionu koji dolazi uz njegov dom do 2017. Jennifer i Ben su se potrudili da dobro odrade stvar oko zajedničkog roditeljstva. Razvod je finaliziran 2018., a Ben Affleck je svakome tko želi slušati rekao da mu je to bila najveća pogreška u životu. Bio je na rehabilitaciji i izlazio s nje, imao je nekoliko recidiva, ali čini se da je na prilično dobroj osnovi u svojoj borbi da ostane trijezan. Affleck i Garner provode vrijeme zajedno sa svojom djecom, baveći se zajedničkim roditeljstvom.

Veliki dio 2015. činilo se da Christine i njezini prijatelji čine sve što mogu kako bi održali priču živom. Ben, s druge strane? Rekao je da je to smeće i hrpa laži. Pa, htio bi, zar ne?

A što je bilo s Christine Ouzounian?

Prema njezinom LinkedIn profilu, preselila se u područje nekretnina i pomoćnica je potpredsjednika velike tvrtke u području Los Angelesa. Očigledno je vješta u pregovorima i svemu što se tiče nekretnina. Ima čak i sliku sebe nasmijane u malom plavom odijelu samo da dokaže da misli ozbiljno.

Njezin životopis je malo nejasan i tvrdi da je otprilike u vrijeme kad je radila za obitelj Affleck bila "osobna asistentica" u New Yorku. Ima praznina i dovoljno nejasnoća da se prikrije incident s Affleckom.

Christine Ouzounian nije živa i zdrava i bavi se nekretninama negdje u Los Angelesu. Što se tiče novca, čini se da je dobro prošla za sebe.

Preporučeni: