Prince je pristao napraviti Cameo u 'New Girl' pod ovim jednim uvjetom

Sadržaj:

Prince je pristao napraviti Cameo u 'New Girl' pod ovim jednim uvjetom
Prince je pristao napraviti Cameo u 'New Girl' pod ovim jednim uvjetom
Anonim

Tijekom svog života pokojni princ je svima bio enigma. Stoga je bio šok kada je preminuo 2016. u dobi od 57 godina, zbog slučajnog predoziranja drogom. Mediji ni tada nisu mogli objaviti intimne detalje o pjevačevom osobnom životu. Obožavatelji su objavljivali samo njegove reklamne fotografije te neke isječke iz njegovih spotova i koncerata. Većina ih je čak zaboravila da je Prince glumio u filmu Under The Cherry Moon iz 1986.

Ipak, rijetko se pojavljivao izvan glazbe. Zato njegova epizodna uloga iz 2014. u New Girl ostaje dragocjena uspomena za glumce i gledatelje serije. Obožavatelji čak tvrde da je dovoljno pokazati kako je sitcom superiorniji od Prijatelja. Ali to je rasprava za drugi put. Dakle, od svih popularnih TV serija u to vrijeme, zašto je Prince odabrao New Girl? Pa, možda nikada nećemo saznati detalje. Ali znamo da to zamalo nije učinio zbog jedne stvari…

Kako je sve počelo

Prince je posegnuo za New Girl, a ne obrnuto. Pa, tehnički to zapravo nije bio on. Njegov menadžer poslao je e-mail glavnoj zvijezdi serije, Zooey Deschanel, 41. "Proveo je cijeli život njegujući mistiku", prisjetila se glumica o Conanu 2016. "A onda sam jednog dana u rujnu, prije možda tri godine, dobila e-poruku od njegovog menadžera u kojem piše da voli gledati seriju i da želi doći - što je bilo iznenađujuće jer ga ne bih označio kao obožavatelja New Girl."

"Osjećalo se nasumično", dodao je Deschanel. "[Bio je to] očito veliki kompliment kao da sam bila razbijena, a veliki sam obožavatelj Princea. Ali definitivno sam bila više nego iznenađena. Nisam ga zamišljala kako gleda sitcom, a kamoli moj sitcom." U intervjuu s Jimmyjem Kimmelom, 53, zvijezda serije 500 Days of Summer rekla je da je Princeovo gostovanje u emisiji "vrhunac cijelog mog života."

Također je otkrila da "do zadnje sekunde nismo bili sigurni hoće li doći na snimanje." Nastavila je: "I već bismo voljeli potrošiti, znate, toliko novca na ovu epizodu. Bilo je to kao epizoda Super Bowla. Dakle, bilo je toliko toga na tome. A mi smo kao, 'Nadam se da je on glavni tip tko se pojavljuje.' Ne znam, nismo ga tražili da se pojavi ni zbog čega drugog."

Također je rekla da je e-mail bio "na brendu" s Princeom. "Bilo je kao, 'Zdravo, ja sam menadžer legendarnog umjetnika, Princea. On voli seriju New Girl. Želio bi biti u seriji'", prisjetio se Deschanel. "Znate, nikad se ne zna, kada stavljate stvari vani, bavite se zabavom, bavite se zabavnim poslom, nikad ne znate tko bi mogao samo okrenuti kanale i pronaći vašu emisiju."

"I kao slučajno, Prince je pronašao seriju," rekla je glumica o tome kako je hitmejker Purple Rain otkrio New Girl. "I bio je kao da to gleda svaki tjedan sa svojim bendom. Gledaju to na turneji. Bilo je kao da to nije mogao propustiti. Stvarno su bili zaokupljeni odnosom Nicka i Jess. Bio je to jedan od onih stvarno nadrealnih trenutaka."

Jedini razlog zašto Prince zamalo nije došao na nastup

Kada su se spremali snimiti scenu zabave za Princeov cameo, ekipa nije znala da on ima neke rezerve prema tome. "Nisam siguran kako su, znate, odabrane slavne osobe za zabavu", rekao je Deschanel Conanu O'Brienu, 58. "Ali netko je bio prijatelj s nekima od Kardashiana i obavio je telefonski poziv. I bili su ljubazni dođi da snimimo malu kameo ulogu gdje su bili na Princeovoj zabavi."

"Za što nisam ni znala dok, znaš, 'jer se stalno mijenjalo," nastavila je."U svakom slučaju, dolazim tamo onog dana kada je Prince trebao stići… Proučavam svoje rečenice i dolazi jedan od PA i ona kaže: 'Trebam sve strane sa scenarijem'", rekla je glumica Elfa. PA je zgrabio svačije skripte i liste poziva.

"Izašao sam vani, a ona je kao lomača", rekao je Deschanel. "Ona spaljuje sve scenarije i listove s pozivima. I ispada da je netko iz Princeovog tabora rekao: 'Tko su slavne osobe? Nadam se da nije Kardashian.'" Prince je slavno izbacio Kim Kardashian (41) sa svoje koncertne pozornice. jer je samo stajala i pljeskala umjesto da je plesala kako je on želio.

Prema zvijezdi New Girl, bilo joj je krivo što su Khloe Kardashian (37) i Kris Jenner (65) već snimile neke scene. No morali su ih ispratiti van kako ne bi naletjeli na Princea. Rekla je da nisu imali izbora jer je na kraju dana "Prince vodio šou."

Preporučeni: