Tristan Thompson počinje testirati očinstvo dok njegova navodno treća beba mama rađa

Sadržaj:

Tristan Thompson počinje testirati očinstvo dok njegova navodno treća beba mama rađa
Tristan Thompson počinje testirati očinstvo dok njegova navodno treća beba mama rađa
Anonim

Navodno treće dijete Tristana Thompsona upravo je rođeno. Sada je vrijeme da počne testiranje očinstva.

Ova vrlo popularna trudnička drama hipnotizirala je obožavatelje otkako je Tristan Thompson prvi put uhvaćen kako vara svoju tadašnju djevojku, Khloe Kardashian Viđen je kako ulazi u hotelsko dizalo s 2 žena dok je boravio u Houstonu, a to je navodno samo vrh ledenog brijega kada su u pitanju njegove nevjere. Maralee Nichols tvrdi da su se viđali čak 5 mjeseci te da je njihova afera rezultirala njezinom trudnoćom.

2. prosinca 2021. Maralee je rodila dječaka koji bi sada mogao biti predmet testa očinstva prije nego što ga zagrli Tristan Thompson.

Moguće treće dijete Tristana Thompsona

Koliko god obožavatelji željeli čestitati Tristanu Thompsonu na dolasku njegovog trećeg djeteta na ovaj svijet, čini se da postoji previše kontroverzi oko ovog novorođenčeta da bi se dale bilo kakve službene izjave.

O Tristanovoj aferi s Maralee obje strane različito izvještavaju, iako on priznaje da su mnogo puta bili u seksualnim odnosima. Već ima dvoje djece s 2 različite mame, a jedna od njih je njegovo dijete s Kourtney Kardashian, po imenu True.

Tijekom cijele trudnoće, Maralee je bila nepokolebljiva oko činjenice da beba koju je nosila pripada Tristanu, ali on je oklijevao prihvatiti dijete kao svoje bez dokaza.

Njihova burna veza prelila se u bebin dolazak na ovaj svijet, a njegov novi život već je okružen kontroverzama, a njegovo očinstvo ostaje središte kaosa.

Tristan je tužen za potporu

Tristan je ranije naznačio da će zahtijevati testiranje očinstva djeteta, budući da ima ozbiljne sumnje oko toga je li ovo dijete zapravo njegovo.

Maralee, koja je sama prošla kroz veći dio ove trudnoće, sada dolazi za njim za sve troškove povezane s njezinom trudnoćom, dok se Tristan priprema za rezultate sonde za utvrđivanje očinstva.

Tristan je prvobitno naredio genetsko testiranje u srpnju, a zatim je prošlog mjeseca podnio izmijenjeni zahtjev sudu u Teksasu. Ne odustaje od tog pitanja dok ne dobije dokaz da dijete doista nosi njegov DNK. Do tada, Maralee nastavlja sa svojim pravnim naporima u dobivanju financijske potpore od bivše NBA zvijezde. Poduzela je pravni postupak u pokušaju da dobije alimentaciju za dijete, kao i naknadu troškova nastalih tijekom trudnoće.

Nadajmo se da će potvrda očinstva novorođenog dječaka prekinuti svađu između Tristana i Maralee i omogućiti malenom mirniji početak života.

Preporučeni: