Što se zapravo dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?

Sadržaj:

Što se zapravo dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Što se zapravo dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Anonim

Chrissy Teigen i Courtney Stodden ovog su mjeseca na naslovnicama, ali to nije iz najboljih razloga! Iako Chrissy Teigen internetski fijasko nije stranac, čini se kao da je na udaru velikih optužbi.

Stodden, koji je postao poznat još 2011., iznio je šokantne optužbe protiv Chrissy Teigen da ju je m altretirao na internetu.

Iako su ljudi brzo zaključili da Courtney laže, čini se da je Stodden govorio samo istinu. Dakle, što se zapravo dogodilo između njih dvoje? Hajdemo saznati!

Courtney proziva Chrissy

Courtney Stodden prvi put je postala poznata 2011. kada je dospjela na naslovnice diljem zemlje nakon što se tada 16-godišnja Stodden udala za 50-godišnjeg supruga Douga Hutchisona.

O svadbi se pričalo diljem zemlje, natjeravši mnoge da se zapitaju je li Courtney u to vrijeme bila premlada da se uda za Douga.

Unatoč zabrinutosti dobronamjernih prijatelja, obitelji i javnosti, Courtney i Doug službeno su se vjenčali 20. svibnja 2011. Pa, 2018. Courtney je službeno podnijela zahtjev za razvod od Douga nakon 7 godina braka, i papirologija je potpisana, zapečaćena i dostavljena.

Dok je njezin razvod potaknuo razgovore o Courtneyinu usponu do slave, čini se da Stodden također dolazi na naslovnice iz drugog razloga. Ranije ovog mjeseca, Courtney je otkrila da ju je m altretirala nitko drugi nego model i autorica Chrissy Teigen!

Teigen, koja je sve o pozitivnosti i "budnosti" sada se našla u vrućoj vodi kada je otkriveno da su Stoddenove tvrdnje protiv Chrissy zapravo bile istinite.

Vijesti su se pojavile kada je Chrissy ponovno objavila da napušta Twitter, nakon što je postao previše otrovan i negativan. Pa, Stodden je brzo podsjetio Chrissy da je jednom koristila Twitter da je m altretira, nazivajući Teigen "licemjerom".

Ne samo da je Courtney bila meta bezbrojnih Chrissynih tweetova, nego se sada čini kao da model Sports Illustrateda malo kontrolira štetu nakon što je Courtney blokirala na svim platformama društvenih medija.

U 2011., Chrissy je tweetala Courtney nekoliko puta, govoreći grozne stvari kao što su "mrzim te", "idi spavaj zauvijek, " i pitanja koja se odnose na korištenje droga, praćena nizom uvreda, uključujući pozive Zgrožen kao "idiot", izvijestio je TMZ.

Iako se Chrissy, zapravo, javno ispričala, Stodden je dalje rekla da se osjeća kao da to nije najiskreniji odgovor. Courtney je rekla da tek treba primiti osobnu ispriku i s obzirom da je i dalje blokirana na svim platformama, ne misli da će se to dogoditi u skorije vrijeme.

Uz Chrissy Teigen poznatu po svojim bezbrižnim iskapkama brojnih holivudskih slavnih i javnih osoba, obožavatelji su se složili da je manekenka stvari otišla predaleko i prozivaju Chrissy zbog njezinih zlih djevojačkih ponašanja, unatoč tome što se ljubazna i draga osoba na mreži.

Preporučeni: