Lamar Odom kaže Khloe da ima dijete s njim, a ne s Tristanom

Sadržaj:

Lamar Odom kaže Khloe da ima dijete s njim, a ne s Tristanom
Lamar Odom kaže Khloe da ima dijete s njim, a ne s Tristanom
Anonim

Prošle su godine otkako su se Lamar Odom i Khloe Kardashian razveli. Međutim, NBA zvijezda nije prestala žaliti za svojom nekadašnjom ženom. Nedavno je napravio oduševljenje kada je priznao da bi pomogao Khloe da dobije drugo dijete da je tražila.

Ranije ovog mjeseca Khloe je iznenadila obožavatelje otkrivši da očekuje drugo dijete putem surogata sa svojim nestalnim dečkom, Tristanom Thompsonom.

Par je više puta prekidao zbog Tristanove nevjere. Nedavno su se razišli prošle godine nakon što je otkriveno da je Tristan dobio dijete s drugom ženom. Navodno nije upoznao bebu, unatoč tome što je beba stara skoro godinu dana.

Međutim, predstavnik Khloe potvrdio je da je surogat majka zatrudnjela malo prije nego što je reality zvijezda saznala za Tristanovu prevaru. Par je sada raskinut i jedva da razgovaraju, osim što su roditelji njihove 4-godišnje kćeri True.

Lamar kaže da ga je Khloe mogla pitati za dijete

Izvori kažu da Khloe ne planira ponovno biti zajedno s Tristanom. Iako Khloe nije znala za Tristanovo novo dijete sve dok surogat nije začeo, obožavatelji su i dalje bili šokirani što je odlučila imati još jedno dijete s košarkašem s obzirom na njihovu povijest.

Činilo se da je i njezin bivši suprug iznenađen kada mu je 26. srpnja pristupio Page Six i upitao ga što misli o Khloeinoj situaciji. “Oh, [Tristan] je opet uhvaćen u prevari? I oni će imati još jedno dijete?" on je odgovorio. "Mogla je vikati na mene zbog toga."

Ali Lamar je varao Khloe više puta tijekom njihova braka

Iako se čini da Lamar misli da bi on bio bolji kandidat da pomogne Khloe da dobije dijete, bivši također dijele kompliciranu povijest pokvarenu varanjem.

Khloe i Lamar započeli su vezu 2009. nakon upoznavanja na zabavi, a vjenčali su se samo mjesec dana kasnije. Međutim, navodno je sportaš tijekom njihove veze nekoliko puta prevario Khloe. Na kraju je podnijela zahtjev za razvod 2013. Privremeno je povučen nakon što se Lamar predozirao u bordelu, tako da je Khloe mogla donositi medicinske odluke u njegovo ime. Ali razvod je finaliziran 2016.

Lamar je izrazio žaljenje što je prevario Khloe. "Sada me nekako proganja što nisam [poštovao naš bračni zavjet]", rekao je u veljači.

Tristan je na sličan način izrazio žaljenje što je prevario Khloe u prošlosti, iako se čini da stalno ponavlja svoje pogreške. No s obzirom na izvješća da Khloe izlazi s nekim novim, možda je osnivač Good Americana pronašao nekoga tko će se prema njoj ponašati kako treba.

Preporučeni: