Kako je Giannina Gibelli znala da Blake Horstmann nije samo još jedan dečko

Sadržaj:

Kako je Giannina Gibelli znala da Blake Horstmann nije samo još jedan dečko
Kako je Giannina Gibelli znala da Blake Horstmann nije samo još jedan dečko
Anonim

Zvijezda Netflix Giannina Gibelli nedavno je u centru pažnje javnosti zbog svoje veze s Blakeom Horstmannom iz Bachelor Nationa. Par je vrlo otvoren o svojoj vezi na društvenim mrežama, a trenutno glume u Paramount+ seriji All Star Shore.

Izvor je medijima potvrdio njihovu vezu početkom 2022., a njih dvoje su potaknuli glasine o zarukama nakon što su viđeni s jednakim prstenjem. I Gibelli i Horstmann su od tada demantirali te glasine. Međutim, stipsa Love Is Blind ne boji se govoriti o njihovoj budućnosti i rado bi stvarno nosio njegov zaručnički prsten.

Gibelli je razgovarao s E! Vijesti o tome gdje vidi njih dvoje u budućnosti i kako zna da je drugačiji od ostalih dečki, uključujući njezinog bivšeg Damiana Powersa. Od ove objave, Powers nije komentirao Gibellijevu vezu. Na temelju toga kako su se njih dvoje razišli, vjerojatno ne razgovaraju.

Sitnice su te koje Gibellija čine najsretnijim

Od Netflixa i opuštanja do jutarnjih vježbi, njih dvoje jedva da se odvajaju jedno od drugoga. On se samo brine da uvijek budem sretan, rekao je Gibelli. "Ako imam slobodan dan ili sam pod stresom zbog nečega, on će odvojiti vrijeme i reći: 'Hej, jesi li dobro? Danas nisi tako pričljiv.' Samo te slatke sitnice želi osigurati da sam sretna i da sam na dobrom mjestu."

Horstmann joj je osvojio srce pokazavši joj svoje korijene

Iako se činilo da par rado radi bilo što zajedno, student Bachelor in Paradise uistinu ju je dobio nakon što je s njom proveo kvalitetno vrijeme daleko od kamera u Denveru, gdje je odrastao. Par se nedavno vratio u grad Colorado kako bi prisustvovao vjenčanju.

"Svakim danom samo mi sve više i više potvrđuje da je ovo moja osoba", rekla je. "Iskreno, znao sam vrlo rano, samo zbog toga koliko je sve udobno i slatko, ali svaki dan je kao, 'Da, u pravu sam. Da, to ima smisla. Da.'"

Gibelli je lako zamislio da su njih dvoje zaručeni nekoliko puta. "Definitivno mi nije neugodno govoriti o tome da sam zaručena za njega ili da jednostavno provodim ostatak života s njima", rekla je Giannina. "Mislim da je osjećaj obostran i da bih bio najsretnija osoba na cijelom svijetu, ali bez žurbe. Sve ima svoje vrijeme i treba se prirodno razvijati, ali iskreno, dobro sam. To je to. To je to za mene."

Obje zvijezde ne žele gledati tuđe emisije. Gibelli je čak priznala da ne želi gledati Horstmanna kako se zaljubljuje u druge ljude. Međutim, otkrila je da iako nije dočekala ono sretno zauvijek nakon što je mislila da će dobiti od Love Is Blind, nikad nije bila sretnija."Nikad ne budi ogorčen i uvijek rasti i samo znaj da ćeš ponovno voljeti. Samo se pobrini da prvo voliš sebe, a ostalo će uslijediti. Obećajem ti."

Preporučeni: