Vjenčani na prvi pogled, sezona 15, prvi dojmovi parova o partnerima

Sadržaj:

Vjenčani na prvi pogled, sezona 15, prvi dojmovi parova o partnerima
Vjenčani na prvi pogled, sezona 15, prvi dojmovi parova o partnerima
Anonim

Vjenčani na prvi pogled vraćaju se sa svježim nizom parova! Ovaj put, casting tim serije Lifetime odlučio se usmjeriti na zapadnu obalu, dajući priliku desetorici stanovnika San Diega da odu sa životnim partnerom. Kao što je običaj, od svakog se člana glumačke ekipe očekuje da se odvaži na brak, oslanjajući se isključivo na odvažne napore u pronalaženju partnera tima stručnjaka za veze Married at First Sight.

Nakon što se vjenčaju, parovi imaju osam tjedana da odluče hoće li ostati u braku ili otići. S obzirom na kratak vremenski okvir, ove se odluke uvelike ovise o prvim dojmovima parova jedno o drugome. Imajući to na umu, pogledajmo kako su se mladenci iz 15. sezone Vjenčani na prvi pogled osjećali kad su prvi put upoznali svoje partnere.

10 Justina je oduševila Alexis

Tridesettrogodišnji stručnjak za digitalni marketing, Justin, imao je ogroman osmijeh na licu čim je ugledao svoju mladenku kako hoda niz prolaz.

Što se tiče onoga što mu je u to vrijeme prolazilo kroz glavu, Justin je nedavno rekao za E! Vijesti, "Pomislio sam, 'Daaaaamn! Oduševio sam se, ali kad je otvorila usta [to je] kada me stvarno pogodila. [Ona ima dobru] osobnost i [je] dobro izgleda, najbolje od oba svijeta."

9 Alexis je mislila da joj Justin izgleda poznato

Dok je Justin bio zauzet divljenjem njezinoj ljepoti, Alexis je njezin novi muž bio neobično poznat.

Na pitanje o njezinom prvom dojmu o Justinu u intervjuu za E! Vijesti, 29-godišnja specijalistica za logistiku je zadirkivala: "Hodajući niz prolaz vidjeti svog muža, pomislila sam: 'Izgleda vrlo poznato.' To je sve što ću reći."

8 Stacia je bila iznimno nervozna prije susreta s Nateom

37-godišnja Stacia bila je hrpa živaca prije nego što je otišla do oltara. "Znojim se… Želim povratiti, pasti u nesvijest", rekla je za E! News. "Samo želim završiti s ovim i upoznati svog muža."

Srećom, sve te strepnje nestale su čim je ugledala svog vrlo zgodnog mladoženju za oltarom.

7 Vidjeti Staciu za oltarom bilo je olakšanje za Natea

34-godišnji Nate nije mogao a da ne dovede u pitanje vještine pronalaska partnera Married at First Sight na dan svog vjenčanja.

"Samo se pitam, 'Za kog sam se vraga prijavio?'", rekao je za E! News. "Sada čekam na stalku i stvarno se nadam da Shrek neće siđi niz prolaz." Srećom, ti su strahovi nestali kada je ugledao svoju zadivljujuću potencijalnu životnu partnericu.

6 Binh je bio zabrinut prije polaganja zavjeta

Ulazak u brak može biti izuzetno nervozan čak i za parove koji se poznaju godinama. Nije iznenađujuće da je Binh bio iznimno nervozan zbog toga što se doživotno obvezao potpunom strancu.

29-godišnji inženjer otvorio je svoje strahove u nedavnom intervjuu za E! News, otkrivajući da je prije vjenčanja imao "stotinu različitih misli u [svom] umu".

5 Morgan je prolazila kroz tobogan emocija

Upuštanje u brak s potpunim strancem bilo je jednako zastrašujuće za Morgana kao i za Binha. Srećom, Morganina tjeskoba nestala je čim je krenula niz prolaz.

27-godišnja registrirana medicinska sestra priznala je E! Vijesti, "Bio sam tako nervozan, bio sam tjeskoban, bio sam tobogan emocija. Ali konačno hodajući niz oltar, jednostavno zaboraviš na sve to."

4 Krysten je odmah privukao Mitch

Kao i njezini kolege glumci, Krysten je bila iznimno nervozna na dan svog vjenčanja. Što se tiče njenog prvog dojma o Mitchu, Krysten je otkrila za E! Vijest da ju je "[on] stvarno odmah privukao."

Očito se isplatila odluka 32-godišnjeg prodajnog predstavnika da ode do oltara, unatoč tome što je bio nevjerojatno zabrinut.

3 Mitch nije mogao vjerovati da se zapravo ženi

Za Mitcha je prijava na Married at First Sight "bila zabava i igra sve do dana vjenčanja." 41-godišnjak nije u potpunosti shvatio posljedice svoje odluke sve do dana vjenčanja kada ga je "sve to jako pogodilo."

Što se tiče njegovog dojma o Krysten, zagovornik ekološke politike otkrio je za E! Vijesti, “Kad sam vidio Krysten kako hoda do oltara sa svojim tatom, definitivno sam pomislio, 'O moj Bože, ovo je stvarno'."

2 Lindy je bila uzbuđena što se udala za Miguela

Za razliku od većine u njezinu mjestu, 29-godišnja Lindy bila je zapravo uzbuđena što će upoznati svog novog muža. Srećom, viđenje Miguela pred oltarom samo je povećalo oduševljenje doktora fizikalne terapije.

Lindy je nedavno primljena u E! Vijesti, "Čim sam vidio Miguela, bio sam jako uzbuđen. Mislio sam da izgleda tako zgodan. Svidjelo mi se njegovo odijelo. Odmah sam se zaljubio u njega."

1 Miguel je odmah bio siguran da će njegov brak s Lindy uspjeti

Za razliku od Lindy, Miguel je razumljivo bio zabrinut na dan njihovog vjenčanja. Međutim, nakon što je ugledao svoju nevjestu, 35-godišnji suradnik medicinskog ravnatelja bio je uvjeren da su stručnjaci za veze Married at First Sight napravili pravi izbor.

U svom intervjuu za E! Vijesti, prisjetio se Miguel kako je pomislio: "OK, ovo bi moglo upaliti" čim je ugledao Lindy kako hoda niz prolaz.

Preporučeni: