Nastavio s Tristanom? Khloe Kardashian izlazi s nekim novim

Sadržaj:

Nastavio s Tristanom? Khloe Kardashian izlazi s nekim novim
Nastavio s Tristanom? Khloe Kardashian izlazi s nekim novim
Anonim

Unatoč brojnim skandalima oko varanja, Khloe Kardashian nastavila je primati Tristana Thompsona natrag. Međutim, ovoga puta stvari bi mogle biti drugačije jer reality zvijezda navodno izlazi s nekim novim.

Prošlog rujna objavljeno je da je Maralee Nicholas podnijela tužbu za utvrđivanje očinstva protiv NBA zvijezde. S obzirom na vremenski slijed, postalo je očito da par ima aferu nedugo nakon što je Tristan ponovno pokrenuo svoju romansu s Khloe.

Tristan je u početku nijekao da je otac Maraleejinog sina Thea, iako je DNK test kasnije pokazao da nije u pravu. Tristan je izdao izjavu u kojoj kaže da se raduje što će biti suroditelj djeteta i ispričava se Khloe za svoju nevjeru.

Što znamo o Khloeinom misterioznom muškarcu

Mnogi fanovi su se pitali gdje su Tristan i Khloe danas. Povijesno gledano, osnivač Good Americana uzeo je Tristana natrag nakon što je javno razotkriven u nevjeri. Ali jedan izvor kaže da se to neće dogoditi jer se Khloe viđa s nekim novim.

U razgovoru s PEOPLE Magazinom, insajder je potvrdio da Khloe "izlazi s nekim", iako je veza tek u "ranoj fazi."

Identitet Khloeinog novog udvarača nije poznat, iako je on navodno privatni ulagač koji je upoznao Khloe preko njezine starije sestre Kim Kardashian na večeri. Ali Khloe se navodno "osjeća jako dobro" zbog njihove nove romanse.

Khloeina reakcija na vijest o Tristanovoj bebi dokumentirana je u finalu sezone The Kardashian. "To je šala, to je odvratno. To je šala, to je neugodno, to je odvratno, sve smo na tome", rekla je Khloe pred kamerama svoju reakciju."Kažem, 'Nisam kupio karte za ovaj jebeni cirkus, ali nekako gledam sve te klaunove kako glume preda mnom.'"

Reakcije sestara Khloe prikazane su u prethodnoj epizodi. Kylie je posebno oštro reagirala na Tristanov skandal oko očinstva, nazvavši ga "najgorom osobom na planetu" pred kamerama.

Tristan i Khloe druže se od 2016. Dijele 4-godišnju kćer True, dok je Tristan također otac 5-godišnjeg sina Princea iz prethodne veze.

Unatoč javnoj izjavi da se raduje zajedničkom roditeljstvu, Tristan navodno tek treba upoznati svoje treće dijete. Izvještaji kažu da također nije financijski pridonio skrbi za bebu. “Tristan je jako odsutan iz Theova života. Nije upoznao Thea niti je inicirao bilo kakve sastanke," rekao je izvor za Us Weekly, dodajući da Tristan nema "uskoro planove sastati se licem u lice sa svojim sinom."

Maraleeina tužba protiv Tristana i dalje je u tijeku.

Preporučeni: