Kyliena reakcija na Tristanov skandal oko očinstva bila je najjača od njezinih sestara

Sadržaj:

Kyliena reakcija na Tristanov skandal oko očinstva bila je najjača od njezinih sestara
Kyliena reakcija na Tristanov skandal oko očinstva bila je najjača od njezinih sestara
Anonim

Prošle godine je otkriveno da je Tristan Thompson dobio dijete s drugom ženom dok je bio zajedno s Khloe Kardashian. Najnovija epizoda Obitelji Kardashians pokazala je iskrenu reakciju obitelji na vijest, a Kylie Jenner je birala riječi za sada već bivšeg dečka svoje sestre.

Epizoda je započela tako što je Kim Kardashian saznala za tužbu Maralee Nichols za utvrđivanje očinstva protiv Tristana tijekom jutarnje vježbe. Osobni trener tužio je NBD zvijezdu za alimentaciju za dijete i troškove trudnoće.

Kao odgovor na tužbu, Tristan je sudu podijelio izjavu u kojoj je potvrdio da je imao spolni odnos s Maralee, ali je rekao da su jedino mogli zatrudnjeti na njegov 30. rođendan, unatoč tome što mu je Khloe priredila raskošnu zabavu slaviti.

Kako su Kylie i Kourtney reagirale na Tristanovu nevjeru

Kim je prvo pokušala nazvati Khloe nakon što je saznala vijest, ali njezin poziv nije prošao. Sljedeća je pozvala svoju najmlađu sestru Kylie. “Kao da se tresem za nju. Moja duša umire za nju”, rekla je Kim kada je Kylie prvotno upitala laže li o tužbi. “Je li Tristan, kao, najgora osoba na planeti?” Kylie je odgovorila.

Onda su njih dvoje pozvali svoju najstariju sestru Kourtney i pokušali otkriti vremensku traku kada se Tristan viđao s Maralee.

Dodala je, “Upravo sam mu ovo poslala i rekla: ‘Zna li Khloe za ovo?’ Ne odgovara. Ona nema pojma.”

Kourtney je također imala oštre riječi za Tristana, kritizirajući njegovu "bezkrajnu izdaju" - referenca na njegovu prošlu povijest skandala s varalicama. “Ovo je najveći znak. Sve što je tako tužno je to što ona želi dječaka, a sada ova djevojka ima dječaka?" rekla je.

Tristan je prvi put razotkriven ili varao Khloe kad je bila trudna s njihovom kćeri True. Kasnije su se pomirili nakon njezina rođenja, samo da bi Tristan poljubio Jordyn Woods, koja je u to vrijeme bila Kyliena najbolja prijateljica.

Tristan i Khloe ponovno su se okupili početkom prošle godine, ali su očito raskinuli nakon što je Khloe saznala da je Maralee trudna. Khloeina reakcija na vijest bit će prikazana u sljedećoj epizodi Obitelji Kardashians.

Maralee je prošlog prosinca rodila sina Thea. Ranije ove godine izjavila je da Tristan tek treba upoznati njihovu bebu.

Preporučeni: