Pravi razlog zašto se igra svađa s Eminemom

Sadržaj:

Pravi razlog zašto se igra svađa s Eminemom
Pravi razlog zašto se igra svađa s Eminemom
Anonim

The Game postao je slavan 2005. godine nakon izdavanja njegovog debitantskog albuma, The Documentary, čiji je izvršni producent bio njegov tadašnji bliski prijatelj Dr. Dre. Izdan pod etiketama G-Unit, Interscope i Eminem’s Aftermath, album se prodao u više od pet milijuna primjeraka samo u SAD-u, postavši jedan od najprodavanijih rap albuma te godine.

Eminem, koji se činio velikim zagovornikom karijere grupe The Game, čak se pojavio na pjesmi We Ain’t, ostavljajući obožavateljima dojam da je Slim Shady jedan od potpisnika nadolazećeg uspona repera do slave. No tijekom godina činilo se da je između njih došlo do svađe, što se činilo očitim u Gameovom intervjuu s Revoltovim Drink Champsom u ožujku 2022.

Iako je hitmejker Hate It Or Love It ranije tvrdio da je Eminem jedan od najvećih hip hop umjetnika svih vremena, njegovi nedavni komentari aludirali su na ideju da Game vjeruje da je bolji tekstopisac od zvijezde 8 milja.

Dakle, što se točno dogodilo između njih dvojice zbog čega je Game promijenio mišljenje o svom kolegi raperu? Evo ukratko…

Eminem i igra prije njihove svađe

U prosincu 2021., tijekom intervjua sa Swayem Callowayem iz MTV Newsa, The Game je rekao da nikada ne bi ignorirao Eminema jer ga smatra jednim od najvećih repera u hip hopu.

Domorodac iz Comptona svađao se s nekolicinom repera tijekom godina, ali jedna osoba za koju je rekao da se ne bi želio suprotstaviti je Eminem.

"Jedna stvar koja mi je zapela je da se s Eminemom nikada ne treba jeti u Hip Hopu, nikada," objasnio je.

“Ako primijetiš od svih na koje pucam, to je jedina osoba koja je netaknuta. On je u balonu, a ti čak ni ne govoriš ništa Eminemu. Svakome tko to učini, Bog vas blagoslovio.”

Zaključio je: “Završit će tvoju karijeru.”

Što je pokrenulo svađu oko Eminema i igre?

U veljači 2022. The Game je dao intervju za Drink Champs, gdje je otkrio da nije bio zamoljen da se pridruži svom mentoru Dr. Dreu za njegov Super Bowl Halftime Show ranije tog mjeseca.

Umjesto toga, Dre je pozvao 50 Centa kao posebnog gosta.

I dok je The Game bio pomalo nezadovoljan što nije pozvan na jednokratno ponovno okupljanje, također je imao problema s Eminemom koji je izlazio iz zgrade suda u Comptonu tijekom njegovog seta.

"Tebi to ne bi ništa značilo, ali meni je nešto značilo", rekao je prvi na ljestvici How We Do.

Kako se razgovor nastavljao, The Game je nastavio reći da, iako voli Eminema i nekoć ga je smatrao jednim od najboljih, u međuvremenu se predomislio, rekavši da misli da je bolji tekstopisac od lokalca iz Detroita.

“Eminem je Eminem. Sviđa mi se Eminem, on je jedan od dobrih, sjajnih MC-ja,” dodao je otac troje djece.

“Mislio sam da je Eminem bolji od mene. On nije.”

Kada domaćin N. O. R. E. rekao je da se Game ne bi želio suočiti s Eminemom u Verzuzovoj bitci, The Game je zamolio da se ne razlikuje.

Svađa li se igra i s Dr. Dreom?

Čini se da je tako.

U istom intervjuu, The Game kao da se okomio na Dr. Drea, s kojim već godinama nije u dobrim odnosima.

Nakon što je podijelio svoje mišljenje o nepozivanju na pozornicu na Super Bowl Halftime Showu u veljači, rap superzvijezda je ustvrdio da Dre zapravo nije učinio toliko za svoju karijeru.

I to unatoč činjenici da je potonji bio snažno uključen u produkciju prvih nekoliko albuma Game.

Prema The Game-u, on je sav u lojalnosti, rekavši da je njegov prijatelj i kolega reper Kanye West učinio više za njega "u posljednja dva tjedna" od onoga što je Dre učinio za njega u cijeloj svojoj karijeri.

Dre je potpisao The Game to Aftermath Entertainment još 2003. godine prije nego što je započeo rad na svom debi albumu, nakon što je dobio niz značajki zahvaljujući svojoj suradnji s Hip Hop producentom.

Zvijezda Eazyja također je otkrila da nije bio u dobrim odnosima s Jay-Z-jem, koji je poznat po tome što nadgleda izvođače na poluvremenu NFL Super Bowla prije nego što budu objavljeni.

Obožavatelji vjeruju da je Newyorčanin možda pomogao u sprječavanju The Gamea da nastupi s Dreom, ali to ostaje samo glasina koja se proširila društvenim mrežama.

Preporučeni: