Koliko je Snooki vrijedio prije 'Jersey Shore'?

Sadržaj:

Koliko je Snooki vrijedio prije 'Jersey Shore'?
Koliko je Snooki vrijedio prije 'Jersey Shore'?
Anonim

"Stigla je zabava!" riječi su koje obožavatelji Jersey Shore nikada neće zaboraviti! Ne samo da je to bila ikonična uvodna rečenica za Snookiin ulazak, već je briljantno sažela njezinu osobnost.

Serija je dovela do osam članova glumačke ekipe iz Jerseya, a Snooki dolazi kao glavna zvijezda serije. Ćufte od 4 stope i 7, kako je postala poznata kao, kasnije je postala poznato ime, ona koja danas vrijedi nevjerojatnih 4 milijuna dolara!

Unatoč svom malom bogatstvu, Snooki se nije uvijek valjala u tijestu, sve dok MTV nije napravio svoju magiju. Tijekom nedavnog posjeta podcastu Paris Hilton, Nicole Polizzi otkrila je koliko je imala u banci prije nego što je otišla na obalu, a to je puno manje od onoga što sada ima, toliko ćemo vam reći!

Koliko je Snooki vrijedio prije 'Jersey Shore'?

Nicole 'Snooki' Polizzi od tada je postala jedno od najvećih imena koja su vladala reality televizijom. Zvijezda je postala poznata 2009. kada je dobila ulogu za Jersey Shore zajedno s članovima kraljevske obitelji Seaside Heights, Pauly D, Jenni Farley i Mikeom Sorrentinom, da spomenemo samo neke.

Iako je Snooki od tada sakupila prilično malo carstvo, omogućeno zahvaljujući njezinim brojnim spotovima na MTV-u, koji uključuju njezin vlastiti spin-off uz Jenni, Snooki & Jwoww, naravno, povratak OG serije, Family Odmor.

Iako je njezino vrijeme u seriji počelo tegobno, jer je Snooki ispadala unutar grupe, svi su od tada postali jedna velika sretna obitelj, disfunkcionalna, ali ipak obitelj!

Srećom za Snooki, vrijeme koje je provela u seriji omogućilo joj je da skupi neto vrijednost od 4 milijuna dolara, što je lijepa promjena u usporedbi s onim što je imala u banci prije debija na MTV-u. Tijekom intervjua s Paris Hilton u njezinom podcastu, This Is Paris, Snooki je otkrila da je imala 20 dolara prije nego što se prijavila u emisiju.

Snooki je počela raspravljati o tome kako je došlo do toga da bude dio serije i priznala je da je jedini razlog zašto se prijavila na Jersey Shore bio besplatni alkohol!

"Doslovno sam išao u emisiju na odličan besplatni alkohol! Znaš da je odlazak do obale svaki vikend puno novca! Alkohol, moraš iznajmiti mjesto, a bio sam na fakultetu i doslovno je imao 20 dolara na moje ime, " rekla je Nicole.

Iako je 20 dolara možda bilo pretjerano, jasno je da zvijezda nije došla od novca dok je odrastala, tako da vjerojatno nije previše zastranila s tom cifrom!

Srećom po Snooki, oduvijek je zamišljala da bude reality zvijezda, otkrivajući da joj je oduvijek bio san biti na MTV-jevom Stvarnom svijetu, pa je Jersey Shore "bio moj Stvarni svijet", rekla je Paris.

Od mesne okruglice do mame

Dok se Snooki pridružila seriji za ljetne zabave bez prestanka, u čemu je postala profesionalac, postalo je očito da je zabava iza nje kad je počela rađati djecu! Snooki i Jwoww, koji su oboje zasnovali obitelji u slično vrijeme, nikada nisu dopustili da ih mališani spriječe u dobrom provodu, međutim, kada je trebalo biti daleko od njih, Snooki to jednostavno nije mogao.

U 2019. Snooki je otkrila da će napustiti Jersey Shore: Family Vacation kako bi provela vrijeme sa svojom obitelji. Ona je mama troje mališana, Lorenza, Giovanne i Angela, sa svojim mužem Jionnijem LaValleom.

Poput svoje mame, Giovanna, koja sljedeći mjesec puni 7 godina, zavoljela je gimnastiku i navijanje, što je Snooki radio tijekom cijele srednje škole! Što se tiče njezina dva dječaka, Snooki i obitelj proslavili su Angelovu prvu pričest još u svibnju, pokazujući koliko su LaValleovi zapravo lijepa ekipa!

Preporučeni: