Obožavatelji su zbunjeni zašto se Justin Hartley nikad nije pojavio u 'Selling Sunset', evo zašto

Sadržaj:

Obožavatelji su zbunjeni zašto se Justin Hartley nikad nije pojavio u 'Selling Sunset', evo zašto
Obožavatelji su zbunjeni zašto se Justin Hartley nikad nije pojavio u 'Selling Sunset', evo zašto
Anonim

Netflixov najnoviji hit reality show, "Selling Sunset", potpuno je osvojio platformu za streaming! Emisija prati živote žena iz Oppenheim grupe, među kojima je i glumica i trgovac nekretninama Chrishell Stause. Iako se serija fokusira na višemilijunsko tržište nekretnina u Los Angelesu, dame iz filma "Sunset" bez sumnje su postale središte pozornosti, uključujući Stauseov razvod od supruga Justina Hartleyja.

Razvod Chrishella i Justina, koji se dogodio u studenom 2019., službeno je emitiran tijekom 3. sezone serije, no obožavatelji su i dalje zbunjeni zašto nisu vidjeli Justina u 1. i 2. sezoni. Dok je Chrishell dosta pričala o svom braku, Hartley nije snimio niti jednu scenu u "Selling Sunset", a evo i zašto!

Zašto je Justin Hartley bio MIA?

"Selling Sunset" odmah je postala omiljena serija obožavatelja, a s njihovom najnovijom sezonom koja je emitirana ranije ovog mjeseca, sa sigurnošću se može reći da je serija uspjela doista steći ime za sebe. Iako se emisija trebala usredotočiti na luksuzne nekretnine diljem Los Angelesa, čini se da su žene iz The Oppenheim Group ukrale pozornost! Iako je većina trgovaca nekretninama bila nepoznata prije nego što su se pridružili seriji, jedan je kolega iz glumačke ekipe već bio priznati član Hollywooda!

Chrihsell Stause, koja se pojavila u nizu televizijskih emisija, kao što su "Days Of Our Lives" i "All My Children", postala je fokus tijekom 3. sezone kada se razvela od zvijezde "This Is Us", Justin Hartley, bio je izložen. Iako je njihov razlaz definitivno bio srceparajući i zasljepljujući za Chrishella, obožavatelji nisu bili toliko šokirani kao što mislite. Justin Hartley nije se pojavio niti u jednoj epizodi serije, i dok su obožavatelji vjerovali da je njegov holivudski status previsok da bi se pojavio na reality televiziji, čini se da to nema nikakve veze s njegovim egom.

Prema kreatoru serija, Adam DiVello, koji je također kreirao MTV-jeve "The Hills" i "The City", otkrio je zašto se Justin nikada nije pojavio pred kamerama. DiVello je tvrdio da ga je produkcija pokušala dovesti pred kameru "mnogo, mnogo puta", međutim, čini se da mu Justinov ugovor s NBC-jem zabranjuje pojavljivanje u drugim emisijama. "Mislim da je to bio samo njegov ugovor s NBC-jem", otkrio je DiVello.

Iako bi bilo sjajno vidjeti kako se njihova dinamika i brak odvijaju na ekranu, možda je najbolje što se Hartley nikada nije pojavio na ekranu. Duo je bio zajedno 6 godina kada je Justin otkrio da napušta Chrishell putem poruke samo 45 minuta prije nego što je TMZ objavio vijest. Obožavatelji nisu bili zadovoljni s Justinom nakon što su stekli to saznanje, pa mu je to što nije bio dio produkcije od samog početka sigurno išlo u njegovu korist. Unatoč tome što nema vijesti o četvrtoj sezoni serije "Selling Sunset", ne sumnjamo ni na sekundu da će je Netflix prihvatiti za još jednu sočnu sezonu.

Preporučeni: