Ljubav je slijepa: Amber Pike i Matt Barnett "sjajni su" i žele još jedno vjenčanje

Sadržaj:

Ljubav je slijepa: Amber Pike i Matt Barnett "sjajni su" i žele još jedno vjenčanje
Ljubav je slijepa: Amber Pike i Matt Barnett "sjajni su" i žele još jedno vjenčanje
Anonim

Netflixov društveni eksperiment Love Is Blind pokušao je vidjeti mogu li se natjecatelji zaista neviđeno zaljubiti, ali unatoč početnoj privlačnosti koju su dijelili Amber Pike i Matt Barnett, mnogi obožavatelji mislili su da je paru suđeno da se rastane na oltar.

No Amberine financijske poteškoće i Barnettov strah od vezanosti nisu ih spriječili da se vjenčaju tijekom finala sezone i par je zapravo ostao zajedno od tada. Nakon godinu dana braka, par je "izvanredan" i nada se da će uskoro imati još jedno vjenčanje.

Amber i Barnett žele se vjenčati… Opet

Specijalno okupljanje Love is Blind planirano je za četvrtak, 5. ožujka na Netflixu i Youtubeu, ali obožavatelji Amber i Barnetta ne moraju čekati da saznaju što se dogodilo s parom. Oni su već otkrili za OprahMag.com da se nadaju još jednoj ceremoniji vjenčanja, više od godinu dana nakon one prikazane u Netflixovoj emisiji.

"Još uvijek želim organizirati svadbene večeri i djevojačke večeri - sve tradicionalne južnjačke stvari koje smo preskočile i prožurile", podijelila je Amber.

Već su preživjeli svoju prvu borbu

Amber i Barnett već su imali svoju prvu veću svađu kao bračni par, ali su riješili stvari i Amber misli da im je sada bolje nego ikad.

"Rekla sam mu da moramo biti svoji i prestati nametati pravila jedni drugima," podijelila je s OprahMag. "Mislim da smo se od tog trenutka oslobodili velikog pritiska. Od tada smo bili nevjerojatni.”

"Nema dana da ne prođemo jedan drugoga," dodao je Barnett. "Čak i u teškim danima, i dalje zbijamo šale i brzo to prebolimo. Naša je veza puno zabavnija nego što vi možete vidjeti."

Barnett zapravo nikad nije razmišljao o otkazivanju

U finalu Ljubav je slijepa činilo se da Barnett razmišlja o tome da odbije Amber pred oltarom, ali to zapravo nije bio slučaj.

"Poslala sam mamu da razgovara s njim i ona je sve raščistila", rekla je Amber za EW. "Dok je mama stigla dolje, rekla mi je da je bio sav nasmijan i sretan. Bio je sasvim dobro i spreman za polazak."

"U svom umu, mislio sam, bez obzira što mi se dogodi, uspjet ću ovo jer volim ovu ženu," dodao je Barnett.

Preporučeni: