Promocija 'The Falcon and the Winter Soldier' odaje počast Kapetanu Americi Chrisa Evansa

Promocija 'The Falcon and the Winter Soldier' odaje počast Kapetanu Americi Chrisa Evansa
Promocija 'The Falcon and the Winter Soldier' odaje počast Kapetanu Americi Chrisa Evansa
Anonim

Budući da je finale WandaVisiona upravo završeno, oslobađajući svoj pritisak na oduševljenu pažnju obožavatelja, Marvel je sada sav usredotočen na premijeru svoje sljedeće serije, The Falcon and the Winter Soldier.

Gubitak nadaleko omiljenog Kapetana Amerike, kojeg glumi Chris Evans, ostavio je MCU u priličnom šoku, čak i unatoč činjenici da su obožavatelji znali da to dolazi. Međutim, svi također željno čekaju vidjeti kako će se priča odvijati za Falcona, sljedećeg u redu za nošenje štita od vibranija.

Posljednja promocija koju je Marvel pokrenuo na svojoj Twitter stranici počinje iznenada, sa Falconom (aka Sam Wilson), kojeg glumi Anthony Mackie, prisjećajući se riječi koje je jednom rekao njegov “dobar prijatelj”: “Cijena sloboda je visoka.”

Ove je riječi izgovorio Evansov Kapetan Amerika u Captain America: The Winter Soldier, gdje svima u S. H. I. E. L. D. o tome kako ih je HYDRA preuzela. Nadovezuje se na to govoreći: "i to je cijena koju sam spreman platiti", misleći na to kako ostaje vjeran ljudima čak i kada sumnjaju u njega.

Sokola, koji se oduvijek divio i dijelio posebnu vezu s Kapetanom Amerikom, sada ćemo vidjeti kako nosi Capov štit kao simbol njega koji nakon njega nosi baklju svojih ideala.

Međutim, pitanje koje se i dalje mota po glavi svakog Marvelovog obožavatelja je: Je li kapetan stvarno spustio štit i napustio MCU, da se nikad ne vrati?

Iako bi to moglo biti obeshrabrujuće, budući da Marvel ne dijeli nikakve natuknice ili novosti u ovom području, a s potpuno novim zapletom koji se tek počinje razvijati, obožavatelji vjerojatno za sada mogu smatrati kapetanov povratak dalekim snom.

Preporučeni: