Što je Bill Skarsgård rekao o 'It: Chapter 3

Sadržaj:

Što je Bill Skarsgård rekao o 'It: Chapter 3
Što je Bill Skarsgård rekao o 'It: Chapter 3
Anonim

To: Poglavlje 3 skoro svima je bilo na pameti i možda zapravo kažemo "Bok!" prije nego kasnije, sve dok to ovisi o Billu Skarsgårdu. Glumac je jasno dao do znanja da se želi vratiti u taj kostim jezivog klauna malo previše za naš ukus.

Od svih čudovišta Stephena Kinga, Pennywise iz To je gotovo najjeziviji, međutim, srećom, nakon dva vrlo duga i tjeskobom potaknuta filma, lik je ubijen, da se više nikada ne vrati i izazove pustoš nad djecom Derry, barem smo tako mislili!

S obzirom na Skarsgårdov način, međutim, on bi snimio treći film i točno zna kako bi to prošlo. Evo svega što je Bill Skarsgård rekao o potencijalnom Itu: Treće poglavlje.

Ažurirano 9. svibnja 2021., Michael Chaar: It horor franšiza završila je 2019., što je navelo obožavatelje da se zapitaju mogu li očekivati It: Poglavlje 3. Iako se Bill Skarsgård nadao trećem dijelu, čini se da se to neće dogoditi. Iako treći film nije na stolu, čini se da bi Skarsgård i redatelj Andy Muschietti bili otvoreni za ideju Pennywiseovog "spin-offa" naglašavajući priču o podrijetlu negativca, budući da je on doista ubijen nakon Stephena Kinga druga knjiga, stoga obožavatelji vjeruju da bi se spin-off dogodio, to bi bila priča prije nego poslije.

'To: Treće poglavlje': Dolazi li?

Bilo je zanimljivo vidjeti da jednom u Hollywoodu neće biti kao svaka druga franšiza koja svoje priče proteže u tone nastavaka, međutim, ono što je napravljeno bilo je sve što se moglo napraviti, ili je ? Mnogi obožavatelji franšize tražili su It: Chapter 3, i nisu jedini.

Skarsgård želi da postoji treći film, pod pravim okolnostima. Razmišljajući poput većine današnjih producenata, glumac vjeruje da će prethodni nastavak unutar istog svemira biti prikladan, međutim, može li se treći nastavak zaista ostvariti?

Rekao je za Entertainment Weekly prije premijere It: Chapter Two da bi se volio ponovno vratiti u lik, ali da bi "pristup" trebao biti pravi.

"To [To: Poglavlje 3] bi trebao biti pravi pristup tome", rekao je Skarsgård. "Knjiga završava tamo gdje završava drugi film, tako da je to posljednje poglavlje ove priče. Postoji jedan zanimljiv aspekt vraćanja u prošlost prije nego što se sve ovo dogodilo", nastavio je.

Glumac je spomenuo kako bi moglo biti zabavno stvoriti potpuno novu priču izvan knjige, rekavši da bi to bila "samostalna priča, ali očito unutar istog svemira. Dakle, moglo bi biti nešto zanimljivo izvan toga. Mislim da bi bilo zabavno, " završio je.

Stephen King & The Extended Universe

Izvorni materijal možda nije bio osušen za ono što bi bilo potrebno za It: Poglavlje 3.

Što se tiče filmova, postojala je scena u It: Chapter Two koja bi mogla biti dobra polazišna točka za treći film prequel. Iako znamo da je starica koja terorizira Beverly bila Pennywise, fotografije koje se nalaze u njezinoj kući mogle bi povezati drugo poglavlje s prethodnim nastavkom.

Ne znamo jesu li to bile prave fotografije ili samo dio priče koju je Pennywise pričala kao starica, ali bilo je zanimljivo vidjeti Pennywise bez šminke. Je li doista imao kćer? Može li ovo biti ideja za treći film?

Pa, To: Poglavlje 3 se ne događa. Unatoč tome što Kingov roman nagovještava vrijeme prije Pennywisea, doista se ne čini kao da će se film dogoditi.

Nitko osim Billa nije komentirao treći film, a s obzirom na to da je knjigama zapravo došao kraj, mnogi vjeruju da bi bilo nepoštovanje prema Stephenu Kingu nastaviti s Pennywiseom unatoč tome što je King ubio skinuo ga nakon druge knjige.

Iako treći film možda neće zaživjeti, to ne znači da je Pennywise zauvijek nestao. Dok su Kingove knjige doživjele svoje ostvarenje na velikom platnu, mnogi pozivaju na seriju Pennywise, ili "spin-off", ako hoćete.

Prošle godine, redatelj oba filma It, Andy Muschietti zadirkivao je da bi se Pennywise spin-off stvarno mogao dogoditi. Iako postoje neke "ideje koje lebde okolo", čini se da To: Treće poglavlje neće postojati neko vrijeme!

Preporučeni: