Obožavatelji podivljali nakon što se Patrick 'McDreamy' Dempsey vratio u 'Grey's Anatomy

Obožavatelji podivljali nakon što se Patrick 'McDreamy' Dempsey vratio u 'Grey's Anatomy
Obožavatelji podivljali nakon što se Patrick 'McDreamy' Dempsey vratio u 'Grey's Anatomy
Anonim

U posljednjih 30 sekundi svoje premijere 17. sezone, Grey's Anatomy priredio nam je uzbudljivo iznenađenje.

Da, stvarno se Derek vratio iz mrtvih!

Glumac Patrick Dempsey koji je glumio Dereka Shepherda ponovno će se ujediniti s Ellen Pompeo kao Meredith Grey.

Njih dvoje će se također sresti na prozračnoj plaži za epizodu sljedećeg tjedna. Nažalost, još uvijek je mrtav. Ali pojavit će se u nizu snova. Ovo je prvi put da se Dempsey vratio u show od Derekove smrti 2015.

No koliko god obožavatelji bili presretni što se Derek vratio (barem nakratko), njegov povratak znači da nešto nije u redu s Meredith.

"PRESTANI SE IGRATI MOJIM OSJEĆAJIMA MOLIM TE! Tako sam sretna što se Derek vratio, ali Meredith ne može umrijeti! Misli na djecu!" jedan obožavatelj je napisao.

"Upravo sam isplakao oči. Derek nikada nije trebao biti ubijen. Ako i Meredith umre, ja odlazim", napisao je drugi obožavatelj.

Ali neki obožavatelji navijali su za trajno ponovno okupljanje Mer/Der - čak i ako to znači da Meredith mora umrijeti.

"Sve što govorim je da bi tako trebali završiti seriju. Meredith i Derek su kraj igre, ona umire od želje da bude s njim", inzistirao je obožavatelj.

U intervjuu za Deadline, voditeljica emisije Krista Vernoff objasnila je da se u stvarnom životu Pompeo i Dempsey ponovno druže.

Njih dvoje su navodno planinarili Malibuom. Pompeo se divila poslu koji je radio sa svojom zakladom za borbu protiv raka u Maineu, pa je mislila da bi možda želio donijeti malo radosti obožavateljima Grey's Anatomy.

Međutim, 2015. kada je dr. Derek Shepherd ubijen, Pompeo je priznao da njih dvoje više ne razgovaraju. Također su prestali pratiti jedno drugo na društvenim mrežama.

"Nismo razgovarali otkako je napustio show," Ellen je priznala u epizodi Red Table Talk od 10. prosinca, koju su vodile Jada Pinkett Smith, Willow Smith i Adrienne Banfield-Norris.

"Nemam ništa loše prema njemu, on je divan glumac i napravili smo, znate, najbolju televiziju koju ste zajedno mogli napraviti. To je talentiran čovjek… odradio je 11 nevjerojatnih godina."

Ali razgovarajući sa zvijezdom Empire Taraji P. Henson za Variety, Pompeo je govorila o tome kako je "mnogo puta" razmišljala o napuštanju serije.

Također je rekla da je u prvim sezonama serije Grey's njezin kolega Dempsey bio plaćen gotovo dvostruko više nego ona u to vrijeme.

"Prvih 10 godina imali smo ozbiljne probleme s kulturom, vrlo loše ponašanje, stvarno toksično radno okruženje", rekao je Pompeo iskreno. "Ali kada sam počela imati djecu, više se nisam ticala mene. Moram brinuti za svoju obitelj."

Preporučeni: