Uskoro bi se moglo dogoditi križanje 'Selling Sunset' i 'Selling Tampa', evo zašto

Sadržaj:

Uskoro bi se moglo dogoditi križanje 'Selling Sunset' i 'Selling Tampa', evo zašto
Uskoro bi se moglo dogoditi križanje 'Selling Sunset' i 'Selling Tampa', evo zašto
Anonim

Selling Sunset odmah je postao hit kada je premijerno prikazan na Netflixu u kolovozu 2019. Ovih dana obožavatelji već čekaju 5. sezonu da vide kako se odvija zajednička drama o dečku Christine Quinn i Emme Hernan (Mary Fitzgerald je rekla da su nove epizode stiže uskoro). Nije ni čudo što je njegov spin-off Selling Tampa privukao mnoge gledatelje otkako je izašao u prosincu 2021.

Hvaljen je zbog svoje raznolike glumačke postave - samo žene, potpuno crne agentice nekretnina Allure Re alty. Naravno, poslužuju i vruću dramu poput Selling Sunset zvijezda. Obožavatelji ne mogu a da ne povuku veze između uzbudljivih života dva tima za nekretnine. Prema njihovoj procjeni, uskoro bi moglo doći i do crossovera. Evo zašto.

Kako su 'Prodaja zalaska sunca' i 'Prodaja Tampe' povezani?

Selling Sunset kreator Adam DiVello također je izvršni producent Selling Tampa. To je u biti jedino što dijele. Osnivačica Allure Re altyja Sharelle Rosado zapravo se "potrudila" da DiVello primijeti njezin tim. Godine 2020., godinu dana nakon pokretanja brokerske kuće, Rosado je počeo dobivati ponude za reality show. Nije joj se svidjela većina njihovih kutova, pa je potražila druge producente u niši nekretnina. U to je vrijeme Selling Sunset već bio popularan, pa se DiVello vjerojatno pojavio na vrhu Rosadovog istraživanja.

Odlučan da napravi reality seriju, broker je otišao na Instagram kako bi privukao pažnju producenta. "Stavio sam sebe ispred Adama, a oni su mi se obratili nekoliko dana kasnije", rekao je Rosado preplavljujući DiVellove fotografije na Instagramu lajkovima. Na kraju dana, dobila je posao i zastupanje koje je željela za svoju grupu."Gledatelji će vidjeti moćne žene iz manjina kako ulaze u luksuzne nekretnine", rekla je o jedinstvenom pogledu na posao u seriji. "Znam da će vidjeti bez obzira na tvoje godine ili boju, možeš izaći i učiniti to."

Rosado se počeo baviti nekretninama 2017. nakon što je radio u vojsci "12 godina, 9 mjeseci i 13 dana." Otvorila je vlastitu tvrtku u srpnju 2019. i okupila cijeli tim do početka 2020. Razgovarajte o brzom rastu. "Kada sam otvorila ovaj posao, htjela sam ga podići na višu razinu", rekla je Rosado o svojim planovima za svoju tvrtku. "Sada, želim biti veći." Godine 2021. otvorila je svoju drugu Allure Re alty lokaciju u Miamiju, gdje se nalazi njezin zaručnik, bivša NFL zvijezda Chad "Ochocinco" Johnson. Par je 2. siječnja 2022. dobio svoje prvo dijete, Serenity "Hurricane" Paulu.

Nova tvrtka za nekretnine Maye Vander mogla bi dovesti do križanja 'Selling Sunset'-'Selling Tampa'

Vander je uvijek otvoreno govorila o problemima dijeljenja vremena između Los Angelesa i Miamija gdje joj suprug radi. Par ima dvoje djece, Aidena, 2, i Elle, 1. Izraelka je objavila da očekuje treće dijete u 4. sezoni. Međutim, u prosincu 2021. otkrila je da je rodila mrtvorođenče. Jučer je bio najteži dan u mom životu, napisao je Vander na Instagramu. "Imala sam mrtvorođenče u 38. tjednu. Uvijek sam čula za to, ali nikad nisam mislila da ću biti dio statistike. Umjesto da rodim dijete, idem kući s kutijom za uspomene… Ne želim to nikome."

Obožavatelji nagađaju da bi se nakon tragičnog događaja Vander sada mogao preseliti u Miami na puno radno vrijeme. "[Volim] Mayu, ali [nemam] pojma kako ona sada radi velike udaljenosti, posebno s djecom", napisao je Redditor. "Koliko god je [želim] u budućim sezonama, [mislim] da je za nju najbolje da se drži Miamija!" Godine 2021. reality zvijezda je zadirkivala vlastitu tvrtku za nekretnine sa sjedištem u Južnoj Floridi, The Maya Vander Group. Izazvao je različite reakcije među obožavateljima. Neki su se zabrinuli da bi mogla napustiti Selling Sunset, dok bi drugi "voljeli vidjeti je kako dolazi i izlazi na [Selling Tampa] budući da se uskoro šire na Miami." Nadamo se ovom drugom.

Poznaju li se zvijezde 'Selling Sunset' i 'Selling Tampa'?

Na pitanje jesu li pitali zvijezde serije Selling Sunset za savjet o snimanju reality serije, Rosado je odgovorio: "Ne, ne." Glumačka postava Selling Tampa želi da gledatelji vide njihovu grupu za nekretnine drugačiju od The Oppenheim Group. "Potpuno smo drugačiji od Selling Sunset", rekao je Rosado za Us Weekly. "[Mi] smo različite vrste ličnosti. Kontroliramo Floridu. Svi želimo prodati Tampu." No nema hlada.

Bivši padobranac veliki je obožavatelj Selling Sunset-a. Ona samo želi da njezin tim bude poznat po tome što se "ubija" sam. "To je sjajna serija. Gledali smo je", rekao je Rosado o L. Serije temeljene na A. "Bio sam obožavatelj serije prije nego što smo sklopili ugovor s Netflixom." U studenom 2021. objavila je svoju fotografiju s nekim članovima ekipe Selling Sunset. Dvije grupe prate jedna drugu i na Instagramu. Možda se ne poznaju toliko dobro, ali se sigurno hvale na društvenim mrežama.

Preporučeni: