Tko je bila Daniella Pineda prije nego što je postala Faye Valentine u Netflixovom 'Cowboy Bebop'?

Sadržaj:

Tko je bila Daniella Pineda prije nego što je postala Faye Valentine u Netflixovom 'Cowboy Bebop'?
Tko je bila Daniella Pineda prije nego što je postala Faye Valentine u Netflixovom 'Cowboy Bebop'?
Anonim

Krajem prošle godine Netflix je konačno objavio svoju dugo očekivanu znanstveno-fantastičnu komediju Cowboy Bebop temeljenu na animeu.

Straming div otkrio je da producira seriju nakon što se Foxovi planovi da je pretvori u igrani film s Keanuom Reevesom nisu uspjeli ostvariti. Netflixova serija vrti se oko ekipe lovaca na glave koji pokušavaju uhvatiti neke od najozloglašenijih kriminalaca u galaksiji.

Naravno, puno pozornosti uglavnom je bilo na glumačkom veteranu Johnu Chou koji glumi glavnog lika Spikea Spiegela. Ali onda, nakon gledanja epizoda, obožavatelji također ne mogu a da ne pohvale izvedbu Choove kolegice Danielle Pinede.

U seriji glumica glumi lovca na glave. I dok Pinedino glumačko iskustvo možda nije tako opsežno kao zvijezda Zvjezdanih staza Cho, obožavatelji bi se mogli iznenaditi da se i ona u prošlosti bavila filmskim blockbusterima i serijama nagrađenim Emmyjima.

Gluma zapravo nije bila dio planova Danielle Pinede na početku

Pineda je vrlo talentirana glumica koja je počela preuzimati uloge tek 2010. Čini se da je to doista bio svjestan izbor jer ona uopće nije htjela glumiti. Nakon što je studirala radijsko novinarstvo i sociologiju na Mills Collegeu u Kaliforniji, Pineda je imala druge planove, a oni isprva nisu uključivali stati ispred kamere.

"Volim NPR i mislila sam da bi rad na takvom mjestu bio tako intelektualno poticajan," rekla je za The Hollywood Reporter.

Nakon što je Pineda dobio stipendiju s javnom radijskom postajom KALW u San Franciscu, činilo se da će sve ići po planu. Ali tada su joj se snovi poremetili 2009.

"Ekonomija je bila s", prisjetio se Pineda. “Teško je pronaći dobro plaćen posao [na radiju] i bio sam zastrašen.” To je bio trenutak kada se odlučila okrenuti, ne nužno glumi, već snimanju filmova.

U to vrijeme Pineda se također preselila u New York, nadajući se da će moći pisati i producirati neke horor filmove.

Da se zna, Pineda se bavila kazalištem kad je bila mlađa i vidjelo se kada je objavila svoje videozapise na YouTubeu.

Toliko da ju je menadžerica Kirsten Ames nagovorila da se počne profesionalno baviti glumom. I upravo tako, Pineda je odlučila postati glumica.

Davno prije Cowboy Bebopa, Daniella Pineda je rezervirala uloge u ovim hit TV emisijama

Jedna Pineda se stavila na raspolaganje za uloge, nije morala dugo čekati prije nego što su počele pristizati. Za početak, dobila je kratke uloge u Emmyjem nagrađenim serijama Homeland i Inside Amy Schumer.

Negdje u isto vrijeme, glumica je također dobila ulogu vještice Sophie Deveraux u svemiru Vampirskih dnevnika. Pineda se nakratko pojavila u Vampirskim dnevnicima prije nego što se pridružila glumačkoj postavi The Originals. Za glumicu koja je u to vrijeme još uvijek bila relativno nova na sceni, to je doduše bilo "isprva zastrašujuće".

To je nova granica. Moram otkriti tko je ovaj lik i mnogo puta ljudi pretpostave da ga imate samo u prvoj epizodi, ali ja sve ovo učim i istražujem usput, tako da je bilo stvarno korisno,” Pineda dodao tijekom intervjua s JustJaredJr. “I stvarno zabavno.”

Pineda je također glumio u drugim serijama kao što su American Odyssey, What/If i The Detour prije nego što je konačno prešao na Cowboy Bebop.

Daniella Pineda također se pridružila ovoj mega blockbuster franšizi

Između svog televizijskog rada, Pineda je također dobila uloge u nizu igranih filmova. Među njima su Mladenci, Božić obitelji Fitzgerald, Gospodin Roosevelt, Mercy Black, Prije/tijekom/poslije i Moderno uvjeravanje.

Možda najuzbudljivije, Pineda je također dobila ulogu paleo-veterinarice Zie Rodriguez u hit seriji Jurski svijet.

Glumica je dobila ulogu nakon nekoliko testiranja lika. “Prvi put kad sam bila na audiciji, samo sam otišla i zabavila sam se. Nisam to shvatio ozbiljno jer sam mislio da nema šanse da ikada dobijem ovakvu ulogu - u ovom velikom filmu. Učinila sam. Zaboravio sam na to,” rekao je Pineda za The Knockturnal.

“Onda sam dobio poziv da sam dobio ponudu za probni film, i odjednom je sve postalo vrlo ozbiljno i vrlo stvarno. Bio sam na audiciji, rekao bih, četiri ili pet puta.”

Nakon njih, glumica je saznala da je dobila ulogu. “Nisam imala riječi kojima bih mogla zamisliti što se dogodilo kad sam primila taj telefonski poziv,” rekla je za Daily Dead. "Mislim da sam se onesvijestio na nekoliko minuta."

Istodobno, Pineda također nije mogla a da ne iznese svoje iskustvo rada sa zvijezdama franšize Chrisom Prattom i Bryce Dallas Howard.

"I Bryce i Chris jednostavno su vrlo skromni, ljubazni ljudi", rekla je. “Chris je također jako zabavan. Nemam osjećaj da idem na posao kad sam s tim tipom, osjećam se kao da se zajebavam u kampu. Plaćeni smo samo da se zabavljamo.”

U međuvremenu, obožavatelji također mogu očekivati da će ponovno vidjeti Pinedu s Prattom i Howardom u nadolazećem filmu Jurassic World: Dominion. Što se tiče Cowboy Bebopa, obožavatelji mogu nastaviti sa streamom cijele prve sezone serije na Netflixu nakon odluke streamera da otkaže seriju.

Još nije jasno hoće li Pineda uskoro snimati još jednu Netflixovu seriju ili film. Trenutačno je također povezana s nadolazećim akcijskim trilerom s Gerardom Butlerom i Tonyjem Goldwynom.

Preporučeni: