Rita Moreno hodala je s Elvisom Presleyem kao osveta za prevaru bivšeg Marlona Branda

Sadržaj:

Rita Moreno hodala je s Elvisom Presleyem kao osveta za prevaru bivšeg Marlona Branda
Rita Moreno hodala je s Elvisom Presleyem kao osveta za prevaru bivšeg Marlona Branda
Anonim

Rita Moreno radila je u krugu idući od jedne medijske kuće do druge kako bi promovirala svoj nadolazeći dokumentarac. Predviđen za objavljivanje na Netflixu, Rita Moreno: Just A Girl Who Decided To Go For It je vrlo iščekivan i obećava da će duboko zaroniti u njezin život i borbe u potrazi za uspješnom karijerom u Hollywoodu. Rečeno je da je to neka vrsta sirovog seruma istine, različite prepreke i šokantna iskustva s kojima se susretala prenijet će svojoj publici.

Sada kada je intervjuiraju razni mediji koji žele saznati više o stvarnoj životnoj drami koju je proživjela, Rita nije gubila vrijeme otkrivajući neke ozbiljno sočne detalje o dvojici legendarnih muškaraca s kojima je hodala. U primjeru osvete srca, Moreno opisuje kako je nastavila vezu s Elvisom Presleyem - jednostavno kako bi se osvetila Marlonu Brandu što ju je prevario.

Nevolje u raju s Marlonom Brandom

Izlazak s Marlonom Brandom bio je velika stvar mladoj verziji Rite Moreno. Bila je hipnotizirana njegovim šarmom i škakljalo ju je što je mogla izlaziti s nekim njegova kalibra. Dugo im je bilo lijepo, ali je veza između njih na kraju postala tobogan koji je trajao 8 dugih godina.

U jednom trenutku njihove veze, Moreno kaže da je pronašla donje rublje u njegovoj sobi, a njezin svijet je odmah bio uništen. „Našla sam donje rublje u njegovoj kući i, naravno, bila sam slomljena i otišla sam kući u suzama - Stvarno, bila sam naivna - a bila sam i ljuta, samo bijesna, rekla je, kada je proživjela trenutak kada je otkrila za Brandove nevjere.

Marlon Brando se možda petljao, ali nije imao pojma što će se sljedeće dogoditi….

Elvis Presley bio je datum osvete Rite Moreno

Ubrzo nakon što je otkrila da ju je Marlon Brando varao, Rita je primila poziv u kojem je pisalo da je Elvis Presley izrazio interes za nju, a ona je to vidjela kao sjajnu priliku da se osveti Brandu.

Moreno priznaje da je "nekoliko puta" otišla na spojeve s Elvisom, a njihovu vezu opisuje toliko ležerno da je teško povjerovati da zapravo govori o legendarnom Elvisu Presleyu, što ovu ljubav čini jednom od najepskih poslova. Zapravo, tijekom prepričavanja ove priče na The Viewu, Moreno je rekla da je smatrala da je Elvis "sladak, ali dosadan."

Nastavila je opisivati trenutak kada je Marlon Brando saznao da se ona druži s Elvisom Presleyem i počeo bacati stolice po sobi u napadu bijesa.

Najbolji dio svega - bila je polaskana bijesom i završila je svoj intervju rekavši: Marlon Brando je bio; "" tata kojem nisam mogla ugoditi. Ja to nisam znao, nisam toga uopće bio svjestan. Ali on je bio taj kojem sam željela ugoditi, on je bio taj za koga sam se željela udati.”

Preporučeni: