The Bachelorette': Chris S. eliminiran nakon što je srušio spoj Michelle Young

Sadržaj:

The Bachelorette': Chris S. eliminiran nakon što je srušio spoj Michelle Young
The Bachelorette': Chris S. eliminiran nakon što je srušio spoj Michelle Young
Anonim

Upozorenje o spojleru: pojedinosti u vezi s epizodom 'The Bachelorette' od 16. studenog 2021. razmatraju se u nastavku! Čini se da glavna The Bachelorette Michelle Young ne može izostati niti jedan dan a da se ne dogodi nešto dramatično! Dok je ceremonija dodjele ruža konačno prošla bez problema, ostavivši i Leroya i Kacey slomljena srca, čini se da je Michellein spoj jedan na jedan sabotirao.

Nakon što je pozvala Naytea na romantičnu vožnju brodom, Michelle ga je iznenadila grupnim izlaskom, ali ne i s ostalim muškarcima! Michelleine dvije najbolje prijateljice pridružile su se dvojcu kako bi ispitale Naytea bi li bio dobar par ili ne. Nakon što su dobili pečat odobrenja, dvojac je uživao u večeri uz svijeće, sve dok Chris S.srušio ga! S obzirom da je Chris već bacio Naytea pod autobus, ovo sigurno nije bio dobar izgled za njega.

Čini se kao da Chris S. preuzima ulogu ovosezonskog negativca od Jamieja Skaara, međutim, njegove ludosti nisu predugo potrajale! Dok je on zapanjio gledatelje, Michelle i Naytea svojim prekidom, Michelle nije gubila vrijeme da pokaže Chrisu S. vrata, i to s pravom. Evo kako je sve prošlo!

Chris S. "Upozorio" Michelle na Nayte

Prošlog tjedna, Chris S. preuzeo je ulogu negativca sezone kada je dao šokantnu najavu tijekom koktela prije ceremonije ruža o "nekima od muškaraca", dok je zapravo mislio na Naytea Olukoyu, koji se osjećao kao kad bi imali konkurenciju u torbi. Chris je odveo Michelle u stranu da kaže kako je Nayte rekao da je komentirao njihov status, zbog čega se nije natjecao za njezinu pažnju.

Bilo je očito da Michelle ne osjeća isto što i Chris S.učinio kada se radilo o njegovoj zabrinutosti oko Nayte, međutim, to nije spriječilo natjecateljicu Neženja da popriča s Chrisom. Nakon eksplozivnog razgovora, bilo je jasno da Nayte i Chris neće biti prijatelji koji će ići naprijed i ne krivimo ih.

Chris je prekinuo Michellein spoj jedan na jedan

Pa, tijekom večerašnje epizode, čini se da se Chris S. osjeća necijenjenim nakon što je očito izašao na kraj s "razotkrivanjem" Naytea. Chris se osjećao kao da je to propuštena prilika i da je njegov prethodni razgovor s Michelle "napao na gluhe uši", kako je Chris rekao. To ga je navelo da se izolira tijekom grupnog sastanka s kiselim stavom koji ga nije ostavio bez druženja jedan na jedan s Michelle.

Dakle, što je Chris mislio da bi bila sjajna ideja? Propasti Nayteov spoj jedan na jedan s Michelle te iste noći. Jao! Tijekom Michelle i Nayteove romantične večere uz svijeće, Chris S. se probio do njihovog stola šokirajući i Michelle i Naytea svojom neželjenom prisutnošću.

Nayteina reakcija bila je slična reakciji gledatelja, i iako je bilo jasno da Michelle ne želi odstupiti i razgovarati s Chrisom tijekom spoja, uspjela je ostati graciozna i staložena, dajući mu nekoliko minuta njezino vrijeme. Chris je izrazio kako se osjećao glupo što je Michelle dao prednost u vezi s Nayteom, što nije dobro sjelo s glavnom ulogom u The Bachelorette.

Michelle Young šalje Chrisu S. pakiranje

Michelle Young rekla je Chrisu da cijeni što se brine za nju, međutim, jednostavno se nije osjećala kao da je njegovo "upozorenje" bilo uopće opravdano. Young je dalje rekla da nastavlja slijediti svoje srce i da joj ne treba muškarac koji bi govorio u njezino ime ni u kojem svojstvu! Razgovor sigurno nije završio onako kako se Chris S. nadao, s obzirom na to da ga je Michelle poslala kući da se pakira.

Obožavatelji su bili ushićeni zbog Michelleine odluke da pošalje Chrisa S. kući, s obzirom na to da su njegove ludorije trajale predugo. Iako je donijela jednu dobru odluku, čini se da gledatelji nisu baš oduševljeni njezinom odlukom da zadrži Martina Gelbspana umjesto Kacey i Leroya, međutim, vidjet ćemo gdje će sve ovo ići!

Preporučeni: