Istina o nevjerojatnim tetovažama Ryana Shecklera

Sadržaj:

Istina o nevjerojatnim tetovažama Ryana Shecklera
Istina o nevjerojatnim tetovažama Ryana Shecklera
Anonim

Kada je Ryan Sheckler bio dijete, otkrio je strast prema skateboardingu. Za razliku od većine mladih koji pronađu sport u kojem uživaju, Sheckler je skateboarding shvatio u najmanju ruku krajnje ozbiljno. Zapravo, Sheckler je imao želju i sirovi fizički talent da postane sportaš svjetskog kalibra dok je još bio dijete. Uostalom, kada je Sheckler imao samo 13 godina 2003., postao je najmlađi osvajač zlatne medalje u povijesti X igara u to vrijeme.

Ovih je dana prilično uobičajeno vidjeti slavne osobe kako objavljuju objave o svojoj ljubavi prema skateboardingu. Međutim, kada je Ryan Sheckler prvi put postao poznat, profesionalni skateboarderi su prelazili u mainstream. Na primjer, Jason Lee uspio je od profesionalnog skateboardera postati kandidat za Zlatni globus. Povrh toga, nakon što je Ryan Sheckler osvojio svijet skateboardinga, glumio je u vlastitom "reality" showu. Za neke dugogodišnje obožavatelje Ryanova života šokantna je fizička transformacija koju je Sheckler doživio otkako je njegov "reality" show završio. Imajući to na umu, nameće se očito pitanje, što je istina o tetovažama Ryana Shecklera?

Njegova prva tetovaža

Iako se nitko drugi zapravo ne tiče što netko poput Ryana Shecklera radi sa svojim tijelom, činjenica da je većinu svog tijela prekrio tetovažama mnoge je zainteresirala. Iz tog razloga, nikoga ne bi trebalo iznenaditi što su Shecklera tijekom nekoliko intervjua pitali o njegovoj tinti za tijelo. Naravno, većina ljudi ne bi dobila gomilu tetovaža jer se žele uklopiti tako da nikoga ne bi trebalo iznenaditi što se čini da Sheckler voli razgovarati o svojim tetovažama.

Zbog njegove spremnosti da govori o tinti svog tijela, mnogo se zna o odluci Ryana Shecklera da napravi svoju prvu tetovažu. Tijekom intervjua za Inked Magazine 2018. Ryan Sheckler otkrio je da dok je odrastao nitko od članova njegove obitelji nije imao tetovaže. Međutim, kako je objasnio, Sheckler se zainteresirao za dobivanje tinte za tijelo kao rezultat utjecaja koji su neki stariji sportaši imali na njega.

“Odrastanje uz klizanje i sudjelovanje na svim događanjima s BMX i motocross tipovima koji su stvarno tetovirani utjecalo je na mene. Ali nitko u mojoj obitelji nije imao tetovažu, a onda je moj tata napravio jednu pa sam mogao slobodno početi raditi tetovažu. Svi imamo 'Sheckler' na leđima.” Prema Sports Illustratedu, Sheckleru je trebalo četiri i pol sata da napravi svoju prvu tetovažu i objavljeno je da nije boljelo onoliko koliko je mislio da će.

Ryan Reflects

Tijekom pojavljivanja u emisiji In Depth 2021. s Grahamom Bensingerom, Ryan Sheckler i glavni intervjuer razgovarali su o njegovim brojnim tetovažama. Iako je cijeli razgovor bio prilično fascinantan, jedan dio razgovora bio je još zanimljiviji. Uostalom, Sheckler je jasno dao do znanja da ima jedinstven razlog zašto se voli tetovirati. Naravno, Sheckler nije jedina zvijezda čije tetovaže imaju značenje, ali Ryanovi komentari o tome koliko mu tinta na tijelu znači vrlo su uvjerljivi.

“Ozlijedio bih se i prošlo bi nekoliko tjedana, a ja sam kao, hvatao sam se zbog navale adrenalina od doskoka na trik, ili poput pokušaja trika, ili padanja na tlo. I prije nego što se tetoviram, još uvijek sam malo nervozan, znate, to je vrlo slično klizanju. Dakle, to sam na neki način samo povezao kao, ako sam ozlijeđen, tetoviram se, to je isto. I bio sam jako povrijeđen pa sam skoro sit.”

Kasnije tijekom istog intervjua, Ryan Sheckler je postao iznenađujuće zamišljen kada su ga pitali žali li za nekom od svojih tetovaža. “Ne, čovječe, jer to je poput priča, to su priče, to su vremena kojih se sjećam.” “Dobio sam jenu po potkoljenici zbog, znaš, smrti dragog prijatelja, znaš. I bilo je teško. Imao je život kao, F it, sve je u redu, sve će biti u redu, pa sam to stavio na svoju potkoljenicu.”

Na temelju tih komentara, čini se vrlo jasnim da tetovaže Ryana Shecklera njemu puno znače. Povrh toga, u raznim intervjuima, Sheckler je jasno dao do znanja da su tetovaže postale nešto što povezuje njegovu obitelj. Na primjer, tijekom sudjelovanja u AOL-ovoj seriji YouTube videa My Ink. Sheckler je otkrio da Ryan i njegov otac imaju istu tetovažu koja je inspirirana filmom Gladijator.

U prošlosti je Ryan Sheckler također izjavio da se tetovira i iz estetskih razloga. Na primjer, tijekom spomenutog intervjua za Inked Magazine, Sheckler je rekao da se ponekad tetovira kako bi izjednačio stvari. “Ljuljat ću se naprijed-natrag po tijelu. Na primjer, ako dobijem nešto s lijeve strane, moram dobiti nešto s desne strane kako bih ostao simetričan. Prošlog sam tjedna istetovirao kandžu na leđima i pogledao sam je u ogledalo i vidio drugu stranu praznu pa ću nakon ovoga srediti drugu kandžu.”

Preporučeni: