Obožavatelji Dakote Johnson pitaju se je li Ellen DeGeneres ove godine pozvana na njezin rođendan

Sadržaj:

Obožavatelji Dakote Johnson pitaju se je li Ellen DeGeneres ove godine pozvana na njezin rođendan
Obožavatelji Dakote Johnson pitaju se je li Ellen DeGeneres ove godine pozvana na njezin rođendan
Anonim

27. studenog 2021. obilježit će se druga godišnjica neugodnog intervjua zvijezde 50 nijansi sive Dakote Johnson u The Ellen Showu. Intervju o kojem je riječ objavljen je 2018., kada je Ellen DeGeneres optužila glumicu da je nije pozvala na rođendansku proslavu ispunjenu slavnim osobama. Dakota je ljubazno, ali odlučno ispravila popularnu voditeljicu, pozivajući DeGeneresove producente da je podrže.

"Zapravo, ne, to nije istina, Ellen," Johnson je odgovorio kada je DeGeneres iznio prijekor. Iako je Ellen demantirala da je pozvana, netko iz emisije potvrdio je izvan kamera da je DeGeneres doista bila pozvana, te da nije prisustvovala zabavi jer je morala otići negdje izvan grada. Obožavatelji su taj trenutak od tada nazvali "kulturnim resetiranjem".

Je li Ellen pozvana?

Dakota je 5. listopada primijećena kako slavi svoj rođendan na večeri, sa svojom glumicom-mamom Melanie Griffith i prijateljima. Glumica se za proslavu odjenula ležerno, noseći elegantnu podignutu kosu, sličnu onoj njezine majke.

Johnsonovi obožavatelji ubrzo su se počeli pitati je li glumica ovog puta pozvala Ellen na zabavu!

"Je li Ellen bila tamo?" upitao obožavatelja.

"Je li Ellen dobila pozivnicu?" pitao je drugi.

"Ali pravo pitanje je…je li Ellen pozvana??" obožavatelj je napisao.

"sretan rođendan organizatoru pada Ellen Degeneres Dakoti Johnson!" rekao je korisnik.

Dakotini obožavatelji također su se zapitali je li njen dečko, frontmen Coldplaya Chris Martin bio odsutan s večere. "A Chris? Ili više nisu zajedno??"

Nepoznato je je li pjevač bio na proslavi rođendana svoje djevojke, no par je posljednji put viđen zajedno u kafiću u Parizu na Valentinovo 2021.

Čini se da je Johnsonov 32. rođendan skromna afera. Prema internetskim izvorima, glumac i njezini bliski prijatelji uživali su u večeri na otvorenom u talijanskom restoranu u Los Angelesu.

Međutim, za njezin 30. rođendan, glumica je proslavila na pravoj rođendanskoj zabavi u Malibuu zajedno sa svojim djevojkom Chrisom Martinom i drugim prijateljima i obitelji. Slavne osobe, uključujući Martinovu bivšu suprugu Gwyneth P altrow, kao i Miley Cyrus, prisustvovale su zabavi!

Dok je Ellen objasnila da ne dolazi na zabavu taj što je "morala nekamo otići", voditeljica je istog dana viđena na nogometnoj utakmici u gradu. Još od intervjua obožavatelji su hvalili Johnson jer je "uništila" DeGeneres u vlastitom talk showu.

Preporučeni: