Kako ju je prekid Anne Heche s Ellen DeGeneres koštao milijuna

Sadržaj:

Kako ju je prekid Anne Heche s Ellen DeGeneres koštao milijuna
Kako ju je prekid Anne Heche s Ellen DeGeneres koštao milijuna
Anonim

"Ja sam jedan od onih ljudi koji su naučeni da ne mrse perje. Naravno, nemam problema s mršljenjem perja." Oh, doista je učinila to i onda još nešto.

Njezini doprinosi jednakosti nikada neće biti zaboravljeni. Anne Heche je u jednom trenutku bila na vrhuncu svoje glumačke igre. Nakon što je izašla u javnost sa svojom vezom s Ellen DeGeneres, sve se promijenilo na najgore. Odjednom, pronalaženje posla postalo je teška bitka i bile su potrebne godine i godine da se popravi ova nepravedna stigma.

Srećom, danas je drugačije igralište, ali nekada davno, tijekom kasnih 90-ih, stvari su bile jako zaostale.

U članku ćemo pogledati što se dogodilo nakon što su Ellen i Anne odlučile javno objaviti svoju vezu. To je izazvalo veliku pometnju, posebno za Anneinu profesionalnu karijeru.

Međutim, gledajući unatrag, unatoč činjenici da je izgubila milijune, glumica malo žali zbog veze s obzirom na to da je postala katalizator promjena ne u Hollywoodu, već u svijetu.

Srećom ovih dana, Anne Heche ponovno voli svoju karijeru i sve što je uspjela postići u svojim najtežim trenucima.

Otpušten iz višemilijunskog filmskog posla

Kasnih 90-ih bilo je drugačije vrijeme. Na istospolne brakove se drugačije gledalo i zapravo se gledalo kao na samoubojstvo karijere vidjeti ih na otvorenom s partnerom.

Anne Hache bilo je dosta stigme i htjela je promijeniti stvari. Studio joj je savjetovao da se ne vidi s Ellen, iako si ona jednostavno nije mogla pomoći. U početku je Ellen odbijala znajući da bi to naštetilo Anneinoj karijeri, ali su na kraju prolazile kroz to.

Kao što je Heche otkrio, ishod je bio negativan.

"Na premijeri filma za 'Vulkan', rekla sam im da uzimam Ellen za pratilju i rečeno mi je da ću izgubiti ugovor s Foxom ako uzmem Ellen," rekla je.

"U tom trenutku, primila me za ruku i rekla, 'Radi što kažu', a ja sam rekao, 'Ne, hvala.' Poveo sam Ellen na premijeru i izveli su me van prije nego što je film uopće završio i rečeno mi je da ne smijem ići na vlastitu zabavu zbog straha da će me slikati sa ženom."

Rezultat je očekivano bio loš. Ne samo da je Heche izgubila glavnu ulogu vrijednu milijune, već joj je i zabranjen pristup studijima.

"Bio sam u vezi s Ellen DeGeneres 3 i pol godine, a stigma vezana za tu vezu bila je toliko loša da sam otpušten iz višemilijunskog ugovora za slike, a nisam radio u studijska slika 10 godina, " rekla je Heche.

Unatoč gubitku, Heche je zahvalan na trenutku jer je bio veliki katalizator promjena. Osim toga, rado se osvrće na svoju vezu s Ellen.

Ona ne žali zbog veze

Heche je nadahnula promjenu, a osim toga, na svoju vezu gleda samo s ponosom. Glumica je uz Mr. Warburton Magazine otkrila da je veza bila ona koju nikada neće zaboraviti.

Ellen stoji tamo gdje hoda, a to je njezino da nastavi to putovanje. Naše vrijeme bilo je prekrasan dio mog života i dio koji nosim s časti. Bio sam dio revolucije koja je stvorila društvenu promjenu, a to ne bih mogao učiniti a da se ne zaljubim u nju.”

Anne je samo zahvalna što je utrla put, Sama sam utrla ovaj put i moja iskrenost je imala sve veze s tim. Mislim da bi svaka naša interakcija trebala započeti time hoćemo li ili ne može gledati i razgovarati s drugim ljudskim bićima sa 100% poštovanjem. Moj će odgovor uvijek biti 'da'. Moramo se složiti da postoji mogućnost i da to svi zaslužujemo.”

Stvari su drugačije ovih dana i ona se vratila tamo gdje pripada, s pravom u središtu pozornosti.

Još uvijek aktivno radi u poslu

Oh, kako su se stvari promijenile za 52-godišnjaka od vremena koje je provela s Ellen. Ovih dana glumicu nastavljaju slaviti, a osim toga, nedavno je gostovala u 'Plesu sa zvijezdama'

Anne uživa u svom poslu i što je najvažnije, sviđa joj se činjenica da su vrata širom otvorena, bez obzira na to što odabere raditi.

"Volim nositi više šešira, ali ako želim plaću, nastavit ću glumiti." Prava priča koja ima tako duboko značenje s obzirom na to kako se društvo ovih dana promijenilo. Naravno, izgubila je veliki film, ali je zauzvrat postigla mnogo više.

Preporučeni: