Liam Payne trendovi na Twitteru usred razgovora o ponovnom okupljanju One Directiona

Liam Payne trendovi na Twitteru usred razgovora o ponovnom okupljanju One Directiona
Liam Payne trendovi na Twitteru usred razgovora o ponovnom okupljanju One Directiona
Anonim

Liam Payne je u trendu na Twitteru, a mnogi obožavatelji uzbuđeni su zbog njegovih nedavnih razgovora o ponovnom okupljanju One Directiona.

Payne je nedavno otkrio da je razgovarao s bivšim kolegom iz benda, Louisom Tomlinsonom, o budućnosti benda. Kada su ga pitali o mogućem ponovnom okupljanju, rekao je za The Mirror: "Razgovarao sam s Louisom o tome i rekli smo da to mora biti prije nego kasnije."

Mnogi obožavatelji na Twitteru uzbuđeni su zbog vijesti i ponovno su je podijelili.

Neki obožavatelji bili su malo skeptičniji i izjavili su da se ovaj put ne uzbuđuju zbog vijesti o ponovnom okupljanju.

Obožavatelji su bili razočarani što se bend nije ponovno okupio za svoju 10. obljetnicu 2020. Dakle, nije teško shvatiti zašto neki oklijevaju ponovno pobuditi nadu.

Payne je ranije zadirkivao ponovno okupljanje benda, rekavši u Instagram Liveu u lipnju: "Volio bih da u jednom trenutku uđemo u sobu, mislim da bi to bila najbolja stvar."

Čak je i Simon Cowell, koji je osnovao grupu na X-Factoru, rekao za Mirror u lipnju: "Mislim da će se to dogoditi. Kad bi se okupili, bilo da ponovno snimaju ploče ili idu na turneju, to bi bilo najviše nevjerojatna stvar."

Zayn Malik napustio je One Direction u ožujku 2015. kako bi nastavio solo karijeru, a preostala četiri člana održala su posljednji nastup u prosincu 2015. Od tada fanovi čekaju ponovno okupljanje. U svibnju je Niall Horan rekao da su pregovori o ponovnom okupljanju zapeli, rekavši u emisiji The Jonathan Ross Show da to ne bi želio učiniti "osim ako svi nisu potpuno za" i da bi svi "bili teško imati isto mišljenje o tome".

Payne je također bio u trendu na Twitteru jer je njegov debitantski album, LP1, premašio 2,5 milijarde streamova na Spotifyju. Mnogi obožavatelji izrazili su koliko su ponosni i koliko je Payne zaslužan za to postignuće.

Payne je također nedavno pročitao poštu obožavatelja na MTV Music. Odgovarao je na pitanja o svojim obožavateljima i imenu fandoma, svom prvom neuspješnom pokušaju u X-Factoru i svom izboru glazbenog stila za LP1.

Preporučeni: