Obožavatelji se vrte nakon što je August Alsina nagovijestio da su mu dani odbrojani

Sadržaj:

Obožavatelji se vrte nakon što je August Alsina nagovijestio da su mu dani odbrojani
Obožavatelji se vrte nakon što je August Alsina nagovijestio da su mu dani odbrojani
Anonim

29-godišnji reper August Alsina, kojeg su prije povezivali s Jadom Pinkett-Smith, sada je na vrhu naslovnica iz potpuno drugog razloga. Njegova posljednja objava izazvala je šok među njegovim obožavateljima, jer je nagovijestio činjenicu da su mu dani odbrojani i počeo pripremati obožavatelje za svoju mirovinu.

Rap zajednica, zajedno s njegovih 6,6 milijuna vjernih obožavatelja i sljedbenika, svi izražavaju zabrinutost za njegovu dobrobit, na svim razinama. Obožavatelji su zabrinuti zbog njegovih očitih poteškoća s fizičkim zdravljem, a sada su jednako zabrinuti i za njegovo mentalno blagostanje, budući da stalna bol koju osjeća i vječna borba s njegovim zdravstvenim stanjem čini se da uzimaju danak.

Društveni mediji preplavljeni su riječima zabrinutosti i puno podrške pune ljubavi.

Trenutni zdravstveni problemi Augusta Alsine

Nekoć je August Alsina svoje zdravstvene probleme mogao zadržati za sebe, tiho bi ustuknuo kako bi riješio svoje probleme, a zatim ponovno izronio pred javnost. Čak i nakon što se srušio na pozornici 2014., pokušao je svoje stanje zadržati u tajnosti, no na kraju je 2017. istupio kako bi otkrio dubinu svojih zdravstvenih problema sa svojim obožavateljima, ne zbog suosjećanja, već kako bi ih informirao o tome zašto je ponovno uključeno-ponovno isključeno u nekim slučajevima.

Otkrio je svojim obožavateljima da se bori s genetskim medicinskim problemom koji uzrokuje da se njegov autoimuni sustav bori sam sa sobom. Ovo kronično stanje dovelo je do niza drugih medicinskih problema i duboko utjecalo na njegov vid do te mjere da je bila potrebna operacija. Nedavno je privremeno izgubio sposobnost hodanja.

Sada je otkrio da mu je zahvaćena jetra i čini se da mu se stanje pogoršalo.

Zabrinuti post

Obožavatelji se vrte nakon što su vidjeli ovu nedavnu objavu, u kojoj August Alsina navodi; "Svima voljenima koji me podržavaju; ?Ovih posljednjih nekoliko projekata vjerojatno će biti posljednji koji ćete vidjeti/čuti za Augusta Alsinu. S tim u vezi, nadam se da ćemo moći uživati jedno u drugom dok sam ja ovdje, na mom posljednjem pobjedničkom krugu oko sunca. ☀️? Nastojat ću to učiniti što nostalgičnijim za vas s prekrasnim melodijama i visokim vibracijama?. S velikom ljubavlju, uvijek.? -AA"

Ovo se činilo kao jezivo zbogom obožavateljima koji su na društvenim mrežama izrazili svoju zabrinutost za njegovu dobrobit. Činilo se kao da se ne oprašta samo od svijeta glazbe, nego od svijeta u cjelini.

Sve su oči uprte u njegove račune na društvenim mrežama kako bi vidjeli hoće li objaviti neka ažuriranja, a u međuvremenu obožavatelji objavljuju komentare poput; "homie ti si legenda, a legende nikad ne umiru" kao i; "bori se jako brate, volimo te, " i "budi lagan, već si na vrhu"."

Drugi su napisali; "ti si kralj" i "brinum se za tebe čovječe, polako."

Preporučeni: