Tko je Ginger Alden, zaručnica Elvisa Presleya u vrijeme njegove smrti?

Sadržaj:

Tko je Ginger Alden, zaručnica Elvisa Presleya u vrijeme njegove smrti?
Tko je Ginger Alden, zaručnica Elvisa Presleya u vrijeme njegove smrti?
Anonim

Gotovo svaki obožavatelj zna ljubavnu priču Elvisa Presleya i Priscille, iako su neki novi detalji tek nedavno izašli u javnost. Većina obožavatelja zna da je par imao problematičnu romansu, iako je ona rezultirala rođenjem njihove kćeri Lise Marie, koja se činila svjetlom Elvisova života (i razlogom velikog dijela njegovog pretjeranog trošenja).

Ali s vremenom su se Priscilla i Elvis, iako se činilo da su ostali prijatelji, romantično udaljili. A u vrijeme kada je Elvis preminuo 1977., bio je zaručen s nekom drugom (a Priscilla se nedavno rastala od Roberta Kardashiana).

Tko je bila Ginger Alden, Elvisova zaručnica, i hoće li se par doista vjenčati prije Presleyjeve prerane smrti?

Tko je Ginger Alden?

Ginger Alden bila je model i glumica koja je bila prilično mlada kad su se njoj i Elvisu prvi put susreli putevi. Kasnije će se ponovno povezati, zatim zaručiti, s planovima da se vjenčaju krajem 1977.

Priča ima neke jezive paralele s Elvisovom ranijom vezom i brakom s Priscillom Presley, a obožavatelji već znaju da je glazbena superzvijezda bila problematična tijekom svog života, a za Priscillu se uvijek pretpostavljalo da zna najviše o čovjeku iza sebe glazba.

Ipak, Ginger je tvrdila da ima malo drugačije iskustvo s Elvisom, iako se njihov odnos, izvana prema unutra, činio prepun drame.

Koliko je Ginger Alden imala godina kad je upoznala Elvisa?

Kada je Ginger Alden prvi put srela Elvisa, naizgled je imala samo pet godina. No kasnije će se njih dvoje ponovno povezati kada je Ginger odrasla, a njihova je veza očito započela kada je ona imala 20, a on oko 40.

U svakom slučaju, obiteljske veze pomogle su Ginger da se sretne s Elvisom; njezin ga je otac poznavao, što je objasnilo njihovu raniju vezu, a Gingerina sestra (kraljica izbora) kasnije je pozvana da upozna Elvisa i pozvala je Ginger sa sobom.

Ima li Ginger Alden još uvijek svoj zaručnički prsten?

Elvis je dospio na naslovnice zbog skupog prstena koji je navodno kupio za Ginger, a koji je navodno koštao oko 70 tisuća dolara, ovisno o izvoru. A Ginger je zadržala prsten, potvrđuju izvori, jer ga je 2009. planirala prodati na dražbi onome tko ponudi najviše.

Ali u to vrijeme izvori su izvijestili da je dijamantni prsten bio u dobrom stanju, osim dva otkrhnuta dijamanta. Očekivalo se da će ponuda početi od oko 30 tisuća dolara i iznosila je oko 11,5 karata.

Neki obožavatelji nisu nužno vjerovali da je ovo prsten s kojim je Elvis zaprosio, a neki su obožavatelji zapravo skeptični da ga je uopće zaprosio. Uostalom, izvori sugeriraju da Elvis još nije službeno objavio njihove zaruke, iako je javno izašao s Ginger (i njezinom obitelji) na svojim koncertima i u drugim prilikama.

Obožavatelji su nagađali o Gingerinim razlozima za prodaju prstena, ali najčešća pretpostavka bila je da joj je jednostavno trebao novac i da je imala puno drugih načina da se prisjeti svog pokojnog zaručnika.

Što se dogodilo s Ginger Alden?

Žele li obožavatelji još nešto znati o Elvisovoj slavnoj zaručnici? Ako je još danas živa! Ispostavilo se da jest, a čini se da je imala prilično ispunjen život. Godine 1991. udala se za Ronalda Leysera, s kojim je bila do njegove smrti 2015. Par je također imao zajedničko dijete, sina po imenu Hunter.

S obzirom na njenu kasniju udaju, obožavatelji su mislili da je Ginger držala Elvisov zaručnički prsten i svoja 'uspomena' zbog više od nostalgije. Čini se da se većina slaže da je Gingerina motivacija u određenoj mjeri bio publicitet.

Uostalom, kasnije je napisala knjigu o vremenu provedenom s Elvisom pod naslovom 'Elvis i Ginger: Zaručnica i posljednja ljubav Elvisa Presleya konačno priča svoju priču.' Navodno joj je knjiga zaradila nešto novca, jer svi znaju da i danas ima mnogo obožavatelja koji su opsjednuti Elvisom.

I nakon svih nagađanja oko Elvisove sklonosti prema mlađim ženama, zajedno s njegovim očitim problemima privrženosti nakon majčine smrti, Gingerina priča bila je zanimljiva mnogim sljedbenicima.

U konačnici, međutim, ne može se svaka priča Elvisovih bivših partnera zbrajati. Razne optužbe i priče dijele se godinama, a nitko zapravo ne zna pravu istinu. Naravno, budući da je Ginger bila jedina osoba s Elvisom neposredno prije njegove smrti, čini se da obožavatelji misle da ona ima odgovore koje traže. Čak i ako je sama Ginger Alden imala vrlo malo razumijevanja za čovjeka kojeg je nazivala svojim zaručnikom.

Je li Elvis ostavio nešto od svog novca Ginger Alden?

Čini se da Elvis nije ostavio mnogo - ako išta - Ginger Alden. Obožavatelji Ginger vjerojatno bi rekli da je to zato što još nisu bili službeno vjenčani. Ali drugi bi mogli tvrditi da je to zato što je želio da njegova kći naslijedi sve što je imao.

A drugi bi ipak rekli da Elvis nije imao namjeru ikada oženiti Ginger, te je zapravo hodao s raznim drugim ženama u isto vrijeme. Na obožavateljima je da odluče u što će vjerovati ili ne.

Preporučeni: