Arrow' Alum Stephen Amell otvara priču o tome kako je izbačen s leta svoje žene

Sadržaj:

Arrow' Alum Stephen Amell otvara priču o tome kako je izbačen s leta svoje žene
Arrow' Alum Stephen Amell otvara priču o tome kako je izbačen s leta svoje žene
Anonim

Stephen Amell otkriva što se stvarno dogodilo tijekom njegovog burnog leta sa suprugom.

Bivša zvijezda Arrowa razjašnjava vijest o dobivanju prtljažnika s leta Delte u Austinu, Texas, nakon svađe sa svojom suprugom, Cassandrom Jean.

Dok se pojavila na prijatelju, podcastu Michaela Rosenbauma, Inside of You, Amell nije gubila vrijeme govoreći o incidentu. "Želio sam imati samo malu pistu za razgovor o ovome jer ono što se dogodilo je bilo - a to je vrlo, vrlo jednostavno - popio sam previše pića, i popio sam previše pića na javnom mjestu. I, ušao sam u avion ", rekla je Amell Rosenbaumu.

Za to je kriv a-a-a-a-a-alkohol! Amell je nastavio objašnjavati zašto je želio izravno razgovarati o incidentu.

"Bio sam izbezumljen zbog nečeg drugog što nije imalo nikakve veze s Cass - odabrao sam svađu jer sam želio biti glasan i uzrujan. I bila je to svađa, kao, bila je ne svađa. Da bi došlo do svađe, dvoje ljudi mora razgovarati. Moja žena je cijelo vrijeme rekla jednu stvar, a to je bilo: 'Ako ne stišaš glas, zamolit će te da siđeš avion."

Stephen Amell je tada ispraćen iz aviona jer nikako nije slušao svoju ženu i stišao glas.

Amell u podcastu Rosenbauma

Naučena lekcija: "Ne budi serupa."

Amell je nastavila: "Dakle, očito je Cass bila 100 posto u pravu. Bila sam glasna. Vjerojatno sam ispustila nekoliko F-bombi. Imam poništavanje buke - ovo nije isprika - nisam ovdje da se opravdavam jer je ovo 100 posto moja krivnja, ali - i ne želim se čak ni nasmiješiti dok pričam ovu priču jer je se zapravo, iskreno, duboko sramim."

Amell je na kraju uzeo drugi let kući gdje je naslutio da će ova vijest izaći na TMZ.

"Kada sam to otkrio - a razlog zbog kojeg to želim spomenuti je taj što sam o tome govorio, iu svojoj jednoj stvari koju sam o tome rekao na internetu, nazvao sam to svađom između moja supruga i ja, a nije, " pojasnio je Amell, referirajući se na svoj tweet od 23. lipnja.

Tweetovi Stephena Amella 23. lipnja

Sve u svemu, zvijezda Heelsa duboko se posrami svog pijanog ponašanja i zahvalan je što mu to nije uništilo karijeru, jer je itekako moglo. Amell je usredotočen na iskupljivanje sa svojim obožavateljima, a posebno sa suprugom!

Preporučeni: