Obožavatelji reagiraju kad su Quavo i Saweetie navodno ponovno zajedno

Sadržaj:

Obožavatelji reagiraju kad su Quavo i Saweetie navodno ponovno zajedno
Obožavatelji reagiraju kad su Quavo i Saweetie navodno ponovno zajedno
Anonim

Njih dvoje su imali burnu vezu, u najmanju ruku, i obožavatelji nisu baš sigurni je li njihovo ponovno okupljanje nešto na što bi se mogli složiti.

Dvoje zaljubljenih golupčića bili su upleteni u vrlo dramatičan i nevjerojatno javni prekid prije samo nekoliko mjeseci, a prerano je da obožavatelji zaborave sve prljave detalje. Dok su mnogi sretni vidjeti kako mladi par rješava stvari, drugi su zbunjeni oko toga kako se mogu pomiriti nakon što su se stvari između njih tako zahuktale ne tako dugo.

Saweetie i Quavo definitivno su ponovno ušli u romantičnu vezu i sve su oči uprte u njih da vide što će se sljedeće dogoditi. Za sada obožavatelji pričaju i imaju puno toga za reći…

Saweetie i Quavo Pokušajte ponovo

Obožavatelji su voljeli vidjeti Saweetie i Quava zajedno sve dok nije otkriveno da je došlo do ozbiljne, fizičke svađe između njih dok su zajedno bili u dizalu. Procurila sigurnosna snimka pokazala je njihovu fizičku, nasilnu razmjenu, a oni su to pokušali odbaciti kao 'nesretan incident', ali nisu mogli predugo ostati zajedno nakon što se ovo dogodilo.

Obojica su zanijekali optužbe o fizičkom zlostavljanju i nadali se da će se situacija povući.

Ubrzo nakon toga, Saweetie se oglasio na društvenim mrežama kako bi osudio Quava, iznoseći opetovane optužbe za nevjeru, koje je on negirao.

Problematični par prekinuo je nekoliko mjeseci, no nedavno su zajedno provodili vrijeme na niskom nivou i čini se da su obnovili svoju ljubavnu vezu. Svojoj vezi daju još jednu šansu i definitivno se 'opet vraćaju'.

Neki od njihovih obožavatelja sretni su što ih ponovno vide zajedno, dok drugi jednostavno nisu tako sigurni…

Obožavatelji imaju puno toga za reći

Obožavatelji imaju puno toga za reći o ovoj situaciji, a komentari se pojavljuju s obje strane jednadžbe. Dok su neki obožavatelji sretni što ih vide kako rješavaju svoje nesuglasice, drugi ne misle da Saweetie i Quavo nemaju posla biti zajedno, navodeći da je drama previše štetna da bi se iz nje iskopavalo.

Komentari na društvenim mrežama uključuju; "Ponekad kada uložimo toliko vremena u osobu osjećamo da se ne možemo držati podalje pa se počnemo osvrtati preko ramena u prošlost… Ali to je za tebe samo prava ljubav", i "možda ih je razdvojeno vrijeme natjeralo da shvate dobro jedno u drugom."

S druge strane, oni koji ne odobravaju ovo ponovno okupljanje su se oglasili rekavši; "Pretpostavljam da McDonald'sovi oglasi ipak nisu tako dobro platili Saweetieju, " i "privlače ih međusobna drama koja nikad neće uspjeti, " kao i; "žele li da se samo pretvaramo da nismo čuli glasine o varanju ili vidjeli video s liftom? kao wth?"

Sve su oči uprte u mladi par kako bi vidjeli kako se međusobno povezuju.

Preporučeni: