Alex Rodriguez viđen kako pleše svoj J-Lo blues s 3 žene u Vegasu

Alex Rodriguez viđen kako pleše svoj J-Lo blues s 3 žene u Vegasu
Alex Rodriguez viđen kako pleše svoj J-Lo blues s 3 žene u Vegasu
Anonim

Nakon šokantnog prekida između glumice i pjevačice Jennifer Lopez i bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza, prvak Svjetske serije viđen je vani kako pleše cijelu noć u klubu u Las Vegasu.

Ubrzo nakon što je na Instagramu objavio fotografiju s glumcem Kevinom Costnerom, Rodriguez je otišao u noćni klub Omnia, gdje je viđen kako razgovara i pleše s tri nepoznate žene. Iako nije poznato koliko je bivši Jenki bio u klubu, TMZ je objavio da je otišao u subotu ujutro. Međutim, nije otišao ni s jednom od žena s kojima je plesao.

Od njihovog prekida, Rodriguez se družio s drugim ženama, a u lipnju je viđen i s Lindsay Shookus, bivšom djevojkom sadašnjeg Lopezinog dečka, Bena Afflecka. Međutim, E! Vijesti su kasnije potvrdile da njih dvoje ne hodaju.

Rodriguez i Lopez su navodno imali problema u vezi neposredno prije prekida. Pjevačica pjesme "Get Right" bila je ta koja je prekinula vezu u travnju 2021. Iako je Rodriguez teško preboljela prekid, Lopez je počela izlaziti s Affleckom nedugo nakon što je raskinula njihove zaruke.

Iako mu je bilo teško, A-Rod je polako nastavio dalje. Ranije ovog mjeseca Radar je izvijestio da je objavio i označio Lopez u dvije odvojene Instagram priče. Jedan od njegovih posljednjih postova u ovoj priči bio je članak s naslovom "Super kava, uz potporu J. Lo i A-Roda, procijenjena na više od 500 milijuna dolara."

Prije odlaska u noćni klub, Rodriguez je na svom Instagramu objavio fotografije sebe i s Kevinom Costnerom snimljene na filmskoj stranici Field of Dreams u Iowi. Također je objavio video s umirovljenim igračem Red Soxa Davidom Ortizom na istom mjestu.

Nepoznato je kada je otišao u Iowu, ali s obzirom na to da je sinoć viđen u Vegasu, vjerojatno nije nedavno. Rodriguez još nije objavio nijednu fotografiju i/ili video koji je možda snimio u Las Vegasu. Nema informacija o tome zašto je bio u Las Vegasu i je li ga posjetio s prijateljima.

Osim Vegasa, Rodriguez je provodio vrijeme s drugim ženama od prekida s Lopez, a ponovno se povezao sa svojom bivšom suprugom Cynthijom Scurtis u lipnju. Bio je u vezi s voditeljicom NFL-a Melanie Collins, no to je u međuvremenu završilo. Rodriguez i Lopez su imali malo kontakta jedno s drugim od svog prekida.

Preporučeni: