Obožavatelj kaže da je to razlog zašto Tristan Thompson prošle godine nije prevario Khloé Kardashian

Sadržaj:

Obožavatelj kaže da je to razlog zašto Tristan Thompson prošle godine nije prevario Khloé Kardashian
Obožavatelj kaže da je to razlog zašto Tristan Thompson prošle godine nije prevario Khloé Kardashian
Anonim

Nije tajna da Khloé Kardashian veza s Tristanom Thompsonom nije bila ništa manje nego dramatična.

Nakon brojnih glasina o prevari koje su mučile romansu, čini se da je za par ponovno gotovo. Obožavatelji komentiraju posljednju objavu o razlazu, a jedan korisnik posebno se osvrnuo na Thompsonovu nevjeru.

Korisnik Twittera postaje viralan jer se namjerio na Tristana Thompsona koji vara Khloé Kardashian

Jedan korisnik Twittera postao je viralan s tweetom koji cilja na Tristana Thompsona.

“Tristan Thompson varao je Khloé Kardashian 2018., 2019. i 2021. Jedini razlog zašto je ovaj muškarac preskočio prošlu godinu je jer je sve bilo zatvoreno i doslovno nije mogao nigdje”, napisali su 22. lipnja.

"Da, mrzim sebe što znam tu informaciju", dodali su.

Tweet je do 24. lipnja označen kao favorit 21,8 tisuća puta.

Vremenska crta veze Khloé Kardashian i Tristana Thompsona

Zvijezda The Keeping Up With the Kardashian i Thompson prvi put su počeli izlaziti 2016. Ona je rodila kćer True u travnju 2018., usred glasina o varanju koje tvrde da ju je sportaš varao tijekom trudnoće.

U veljači 2019. Thompson i Kardashian prekinuli su nakon što je on navodno poljubio najbolju prijateljicu Kylie Jenner Jordyn Woods tijekom zabave. Woods se javno obratila glasinama i rekla da su se ona i Thompson samo kratko poljubili dok je izlazila iz kuće.

Međutim, Khloé je optužila Woodsa da laže i tweetala da je 23-godišnja manekenka razlog zbog kojeg se njezina obitelj raspala.

Kardashian je također nagovijestila da je privatno imala posla s Thompsonom.

“Tristan je jednako kriv, ali Tristan je otac mog djeteta. Bez obzira na to što on meni učini, ja to neću učiniti svojoj kćeri. On je ovu situaciju rješavao PRIVATNO,” rekla je Kardashian u to vrijeme na Twitteru.

Kardashian i Thompson bili su uspješni roditelji godinu dana, a Khloé je navodno razmatrala mogućnost korištenja Thompsona kao donora sperme za drugo dijete. U srpnju 2020. izvor je za People rekao da par daje još jednu šansu svojoj romansi nakon što su bili zajedno u karanteni tijekom karantene zbog pandemije Covid-19.

Jao, to nije dugo trajalo jer su nedavno objavili da više nisu zajedno. Iza razlaza opet postoji glasina o varanju: prema Page Six, par se razišao nedugo nakon što je Instagram model Sydney Chase izjavila da se spetljala s NBA igračem u jesen.

Preporučeni: