Ellen DeGeneres priča o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox

Sadržaj:

Ellen DeGeneres priča o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox
Ellen DeGeneres priča o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox
Anonim

Komičarka i televizijska voditeljica Ellen DeGeneres otkrila je da se nastanila u domu svoje prijateljice, Courteney Cox!

Kad se glumac virtualno pojavio u njezinoj emisiji, Ellen je sigurno otkrila neke vrijedne tajne o svom posjedu i rekla obožavateljima kako je to biti cimerica Courteney Cox.

Ellen nije dobra cimerica…

Ellen, koja je u braku s Portijom de Rossi više od desetljeća, otkrila je da je par prodao svoju kuću na Beverly Hillsu i privremeno živi u Coxovoj.

"Svijet poznaje našu prvu gošću iz male emisije pod nazivom Prijatelji, ali trenutno je znam samo kao svog stanodavca," rekao je DeGeneres predstavljajući zvijezdu.

Cox se nije složio. "Ne smatram se stanodavcem", odgovorila je i dodala "Smatram se svojom cimericom."

Ellen je objasnila da nema problema u braku i da ne živi s Coxom jer je "izbačena" iz svoje kuće. Portia i Ellen prodale su svoj dom i trebale su mjesto za život, a glumac iz Prijatelja bio je dovoljno ljubazan da ih pozove k sebi.

Voditeljica je nastavila s pričom o tome kako je tražila "uredski materijal" u Coxovom domu i na kraju pronašla nešto puno zanimljivije.

"Dakle, ima puno uredskog materijala," rekla je Ellen, usmjeravajući kameru na ormar za pisaći materijal.

Dodala je, "Ali ono što je skriveno ovdje…da. Donje rublje za dvoje."

Komičarka je obožavateljima dala pogled na NSFW dodatak za Noć vještica koji je navodno u vlasništvu Courtney, izražavajući svoje iznenađenje. Kasnije, kad je Ellen bacila pogled na Courteneyin radni prostor, primijetila je lutku poznatog izgleda kako udobno sjedi tamo.

"Jesam li paranoičan? Ili ovo izgleda kao lutka koja izgleda poput mene?" rekla je Ellen, prikazujući lutku nalik na nju. Bio je odjeven baš poput nje!

Courteney se poigrala sa šalom i izrazila svoju neugodnost zbog toga što Ellen pregledava njezine ormare.

Glumac je također govorio o ponovnom okupljanju HBO Maxovih prijatelja, rekavši da je, iako je to bilo okupljanje bez scenarija, bilo emotivno jer su bivši kolege imali priliku biti zajedno na pozornici prvi put u više od 15 godina.

"Bilo je jako zabavno - imali smo puno posebnih iznenađenja, i bilo je fantastično," podijelila je Courteney.

Preporučeni: